Hirdetés

WP7 blog: Windows Phone rendezvény beharangozó

Május 24-én fellibben a fátyol a Windows Phone operációs rendszer mérföldkőnek számító,
következő változatáról
, áll a meghívóban. Mint azt már biztosan sokan tudják, a Microsoft mobil operációs rendszere ősszel egy igen komoly frissítést fog kapni, a javítócsomag rengeteg újítással kecsegtet, valamint sok hiányosságot is be fog foltozni. Míg az áprilisi MIX konferencián elsősorban fejlesztői szemszögből volt szó az ősszel esedékes vérfrissítés hozományairól, a holnapi esemény a felhasználók nézőpontjából mutatja be a Mango nevű update-et. Mint arra számítani lehetett, már rengeteg pletyka napvilágot látott a rendezvénnyel és a bejelentésekkel kapcsolatban, amelyeket egyelőre nem tudunk kommentálni. Holnap viszont kis stábunk is jelen lesz a budapesti állomáson, így természetesen első kézből tájékoztatjuk az olvasókat. A kezdés délután három órára van kiírva, a híreket és bejelentéseket pedig folyamatosan szállítani fogjuk a Windows Phone 7 blog keretein belül.

Azóta történt

Előzmények

  • WP7 blog: Fejlesztői alapozó

    Rövid leírás arról, hogy milyen nyelven fejleszthetünk Windows Phone 7 platformra, és ehhez milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre.

  • WP7 blog: Fél éves a WP7

    Fanfárok, pezsgőbontás, gyertyafújás: a Windows Phone 7 már a hatodik hónapja piacon van.

  • WP7 blog: Nokia a házban

    Rövid eszmefuttatás a Nokia-Microsoft együttműködésről.

  • Minden a Windows Phone 7-ről

    Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.