Walkman és Cyber-Shot után WEGA?

Egy Malmöben tartott sajtótájékoztatón a Sony Ericsson termékfejlesztési igazgatója, Rikko Sakaguchi újságírói kérdésre válaszolva annyit árult el, hogy abszolút életképes elképzelés a WEGA brand "kölcsönvétele" és vannak is hasonló tervek, de konkrétumokba nem bocsátkozott.
Az eddigi trendek alapján (Walkman, Cyber-Shot) várható volt, hogy nem hagyják ki ezt a ziccert a gyártónál, bár az eddig felröppent hírek szerint először a Handycam márkanév átvétele tűnt lehetségesnek.
A WEGA azért okozna kisebb meglepetést, mert nemrégiben a gyártó még határozottan cáfolta, hogy a közeljövőben belépne a DVB-H képességekkel felvértezett mobilok piacára, holott ezek az eszközök alkalmasak arra, hogy a nap 24 órájában a digitális tévéadásokat fogják.
A másik újítás, hogy a K800i-ben bevezetett blog szolgáltatás, amelynek segítségével egyetlen gombnyomással feltölthetjük elkészített fotóinkat az internetre, kiegészül videó tartalmak megosztásával is. Ez viszont azt vetíti előre, hogy a sokat kritizált 176x144 pixeles videorögzítési képesség megnövelése is várható a közeli jövőben. A tájékoztató keretében Rikko Sakaguchi még azt is elárulta, hogy a Sony Ericsson is beszáll a vékony készülékek piacára egy olyan eszközzel, amely a Samsung X830-nak óhajt ellenfelet állítani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés