Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#1) kukac7

kukac7
(kvázi-tag)

magyar sw van mar benne?
akkor nincs messze a megjelenes.
vmi velemeny a kepeken kivul a telorol?

(#2) Bog válasza kukac7 (#1) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szeretem. Szívből.

Konnektor minden pénteken 19:00 - 20:00 között a Radiocafé 98.6-on

(#3) J.dave

J.dave
(lelkes újonc)

Nekem is nagyon tetszik.

(#4) a_tesz válasza Bog (#2) üzenetére

a_tesz
(senior tag)
LOGOUT blog

ebből holnap teszt lesz :DDD

nagy meglepetés a telefon (persze gondolom már akinek), mostanában mintha többet fizetnének a dizájnereknek :) egyébként kézenfekvő és jó ötlet volt átvenni a sony mp3lejátszókból ezt a külső kijelzőt. de hogy ebben a kategóriában mért hanyagolják a rádiót?

スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison

(#5) (An)Dante válasza a_tesz (#4) üzenetére

(An)Dante
(HÁZIGAZDA)

A rádió elhagyása valóban érdekes kérdés.. Bár mondjuk a K610i-ből is kimaradt, a Z610i pedig nem más, mint annak kagylóváltozata.. ''Miyu'' azért igen rédekes modell, mert az előszele egy új dizájn koncepciónak.. (Emotional Line)

Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...

(#6) J.dave

J.dave
(lelkes újonc)

Akkor remélem ehez hasonló kagylokat fog az SE csinálni.

(#7) (An)Dante válasza J.dave (#6) üzenetére

(An)Dante
(HÁZIGAZDA)

Elég változatos a portóflió.. ;)

(#8) Spindlyman

Spindlyman
(kvázi-tag)

Szép szép, csak az ujjlenyomatok nem fognak majd túl jól festeni az ''üvegszerű fedlapon''.....
Remélem mihamarább lesz róla egy kimerítő teszt. :)

Jót nem tudok, rosszat meg nem akarok. Amúgy se érdekel senkit....

(#9) (An)Dante válasza Spindlyman (#8) üzenetére

(An)Dante
(HÁZIGAZDA)

Annyira vészesen nem látszik rajta, bár tény hogy valamennyi nyomot hagy..

(#10) kukac7 válasza Bog (#2) üzenetére

kukac7
(kvázi-tag)

nemi ironiat erzek a szavaidban. :DDD

(#11) Bog válasza kukac7 (#10) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pedig tényleg szeretem. Hülye dolog, de azzal, hogy a belső neve Miyu, nekem teljesen megváltozott a hozzáállásom. Nevén szólítom a telefont! Hová jutottunk?! :D

Konnektor minden pénteken 19:00 - 20:00 között a Radiocafé 98.6-on

(#12) a_tesz válasza (An)Dante (#5) üzenetére

a_tesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Bár mondjuk a K610i-ből is kimaradt, a Z610i pedig nem más, mint annak kagylóváltozata..

igen, ezért is kérdeztem úgy, hogy ebben a kategóriában, mondjuk fogalmazni továbbra se tudok:D nekem van egy tippem, a 3g-n forgalmazott adatok növelése érdekében (valamiféle streaming jellegű dolog), bár eddig nem volt jellemző a SE-ra hogy a szolgáltatók érdekeit helyezte volna előtérbe az user igényekkel szemben (pl korlátozás nélküli infra, bluetooth).

mindenesetre majd az lesz érdekes, ha egy hagyományos candybar telón csinálják meg ezt a húzást, esetleg érintőgombos billentyűkkel meg rejtett kamerával, és akkor ha nem világít a telefon, az isten se különbözteti meg, melyik az eleje, meg a hátulja :)

スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison

(#13) Dr.Anonymus

Dr.Anonymus
(őstag)
LOGOUT blog

hát igen egyértelműen sony walkman hatás alatt áll a készülék.. :DDD
[link]
[link]

csak tudnám, hogy idén mit csinál az SE?
szabadságra küldte a technikai kollégákat, és helyettük fölvett egy-két designert??? :DD
mert csak butítják a készülékeiket tavalyhoz képest...
nagy nagy hiba....

Androidos mobilod van? Keress rá a "Szotarak" progira a marketen. Ingyenes és hasznos program, amiben értelmező szótártól, körzetszám listáig sok minden benne van.

(#14) Dr.Anonymus

Dr.Anonymus
(őstag)
LOGOUT blog

egyébként gratula az egész mobilarena csapatnak,
még az oroszok és csehek sem tudtak valódi képeket mutatni a készülékről,....
nem semmi...
:C

Androidos mobilod van? Keress rá a "Szotarak" progira a marketen. Ingyenes és hasznos program, amiben értelmező szótártól, körzetszám listáig sok minden benne van.

(#15) killahdrums

killahdrums
(senior tag)

Van valakinek valami infója, hogy előreláthatólag milyen árban lehet majd hozzájutni kártyafüggetlenül? Nagyon megtetszett, szinte 100%, hogy ez lesz a köv. telóm. :)

There is no God, just Technology...

(#16) Chokie válasza killahdrums (#15) üzenetére

Chokie
(újonc)

Sziasztok :)
Engem is nagyon érdekelne, hogy mennyibe fog kerülni ez a telefon, és hogy mikor/hol lesz megvásárolható Magyarországon. Aki nagyon benne van már a témában, és megtud valami hírt, kérem írjon! :) Köszi! :)

(#17) Jeannie

Jeannie
(senior tag)

Nekem is ilyen telefont! Mikor jön Magyarországra? Milyen árkategória lesz? Mostanában akarok telefont cserélni, sajna az exclusiv kagylók nem profik zenelejátszásban, vagy nem bővíthető a memóriájuk, pedig nekem mindkettő fontos. Ezek nagyon jól néznek ki. Ha látok egyet élőben, bele fogok szeretni :)

Starcraft 2 - Hell, it's about time!

(#18) Jeannie válasza Bog (#11) üzenetére

Jeannie
(senior tag)

Te Bog, a fekete gépnek milyen színű a gombsor megvilágítása? A kékről láttam már nyitott képeket, és ott kék volt a fény.

Starcraft 2 - Hell, it's about time!

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.