magyar sw van mar benne?
akkor nincs messze a megjelenes.
vmi velemeny a kepeken kivul a telorol?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
kukac7
(kvázi-tag)
Szeretem. Szívből.
Konnektor minden pénteken 19:00 - 20:00 között a Radiocafé 98.6-on
ebből holnap teszt lesz 
nagy meglepetés a telefon (persze gondolom már akinek), mostanában mintha többet fizetnének a dizájnereknek
egyébként kézenfekvő és jó ötlet volt átvenni a sony mp3lejátszókból ezt a külső kijelzőt. de hogy ebben a kategóriában mért hanyagolják a rádiót?
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison

(An)Dante
(HÁZIGAZDA)
A rádió elhagyása valóban érdekes kérdés.. Bár mondjuk a K610i-ből is kimaradt, a Z610i pedig nem más, mint annak kagylóváltozata.. ''Miyu'' azért igen rédekes modell, mert az előszele egy új dizájn koncepciónak.. (Emotional Line)
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...

J.dave
(lelkes újonc)
Akkor remélem ehez hasonló kagylokat fog az SE csinálni.

(An)Dante
(HÁZIGAZDA)
Elég változatos a portóflió.. 
(#8) Spindlyman

Spindlyman
(kvázi-tag)
Szép szép, csak az ujjlenyomatok nem fognak majd túl jól festeni az ''üvegszerű fedlapon''.....
Remélem mihamarább lesz róla egy kimerítő teszt. 
Jót nem tudok, rosszat meg nem akarok. Amúgy se érdekel senkit....

(An)Dante
(HÁZIGAZDA)
Annyira vészesen nem látszik rajta, bár tény hogy valamennyi nyomot hagy..

kukac7
(kvázi-tag)
nemi ironiat erzek a szavaidban. 
Pedig tényleg szeretem. Hülye dolog, de azzal, hogy a belső neve Miyu, nekem teljesen megváltozott a hozzáállásom. Nevén szólítom a telefont! Hová jutottunk?! 
Konnektor minden pénteken 19:00 - 20:00 között a Radiocafé 98.6-on
Bár mondjuk a K610i-ből is kimaradt, a Z610i pedig nem más, mint annak kagylóváltozata..
igen, ezért is kérdeztem úgy, hogy ebben a kategóriában, mondjuk fogalmazni továbbra se tudok
nekem van egy tippem, a 3g-n forgalmazott adatok növelése érdekében (valamiféle streaming jellegű dolog), bár eddig nem volt jellemző a SE-ra hogy a szolgáltatók érdekeit helyezte volna előtérbe az user igényekkel szemben (pl korlátozás nélküli infra, bluetooth).
mindenesetre majd az lesz érdekes, ha egy hagyományos candybar telón csinálják meg ezt a húzást, esetleg érintőgombos billentyűkkel meg rejtett kamerával, és akkor ha nem világít a telefon, az isten se különbözteti meg, melyik az eleje, meg a hátulja 
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
hát igen egyértelműen sony walkman hatás alatt áll a készülék.. 
[link]
[link]
csak tudnám, hogy idén mit csinál az SE?
szabadságra küldte a technikai kollégákat, és helyettük fölvett egy-két designert??? 
mert csak butítják a készülékeiket tavalyhoz képest...
nagy nagy hiba....
Androidos mobilod van? Keress rá a "Szotarak" progira a marketen. Ingyenes és hasznos program, amiben értelmező szótártól, körzetszám listáig sok minden benne van.
egyébként gratula az egész mobilarena csapatnak,
még az oroszok és csehek sem tudtak valódi képeket mutatni a készülékről,....
nem semmi...
Androidos mobilod van? Keress rá a "Szotarak" progira a marketen. Ingyenes és hasznos program, amiben értelmező szótártól, körzetszám listáig sok minden benne van.

killahdrums
(senior tag)
Van valakinek valami infója, hogy előreláthatólag milyen árban lehet majd hozzájutni kártyafüggetlenül? Nagyon megtetszett, szinte 100%, hogy ez lesz a köv. telóm. 
There is no God, just Technology...

Chokie
(újonc)
Sziasztok :)
Engem is nagyon érdekelne, hogy mennyibe fog kerülni ez a telefon, és hogy mikor/hol lesz megvásárolható Magyarországon. Aki nagyon benne van már a témában, és megtud valami hírt, kérem írjon! :) Köszi! :)

Jeannie
(senior tag)
Nekem is ilyen telefont! Mikor jön Magyarországra? Milyen árkategória lesz? Mostanában akarok telefont cserélni, sajna az exclusiv kagylók nem profik zenelejátszásban, vagy nem bővíthető a memóriájuk, pedig nekem mindkettő fontos. Ezek nagyon jól néznek ki. Ha látok egyet élőben, bele fogok szeretni 
Starcraft 2 - Hell, it's about time!