Hirdetés

Videón a OnePlus 6T, a telepmérete is kiderült

Idén is lesz T-s OnePlus modell, és már invitáció is érkezett egy október 17-ei, indiai eseményre, úgyhogy a dátum is sanszos. A OnePlus 6T ugyanúgy félgenerációs frissítés lesz, mint elődei, ám több ponton ígérkezik látható változás: a képernyő mögé kerül az ujjlenyomat-olvasó, a szenzorsziget cseppméretűre zsugorodik és eltűnik a 3,5 milliméteres fülhallgató-kimenet.

Ez lehet a OnePlus 6T akkumulátora
Ez lehet a OnePlus 6T akkumulátora (forrás: Weibo)

A felszabaduló, azért nem túl nagy extra helyet a gyártó akkumulátorral kívánja megtölteni, és a Weibón fel is bukkant a 6T állítólagos telepe, 3700 mAh-t előrevetítve. Ez kellemes növekedés a OnePlus 6 3300 mAh-s egységéhez képest, a tavaszi Nevel Settle telefon amúgy is megtűrne picit hosszabb üzemidőt.

Más kérdés, hogy nem egy és nem egy tucat, hanem több száz készülék oldotta már meg a méretes telep elhelyezését, a jack port beáldozása nélkül. Az OnLeaks és a MySmartPrice jóvoltából kiszivárgott rendervideón mindenesetre csak USB-C kimenet van, 3,5 milliméteres nincs, és úgy tűnik, valóban marad a dupla kamera hátul, az üvegborítással egyetemben. A Snapdragon 845 visszatérése úgyszintén esélyes, míg az OxygenOS felület 9.0-s lehet, Android 9 Pie alapokon, hiszen a OnePlus 6 nemrég pont erre váltott.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés