Videón a G2 lollipopos frissítése

Hirdetés

Az LG az első között tette elérhetővé az Android 5.0 operációs rendszert a G3 készülékére, azóta pedig a szemek a tavalyielőtti zászlóshajója merednek, hiszen rengeteg tulajdonos várja a nyalókás frissítést. A hivatalos ütemtervről ugyan még nem esett szó, így nem lehet tudni, hogy mely telefonok kapják majd meg a Lollipopot, ám az szinte biztos, hogy az említett csúcsmodell élvezheti majd a nyalókás rendszert, melynek működéséről egy videó került fel az internetre.

A kisfilmen egy fehér színű, koreai verziós G2 látható, ami valószínűleg azt is jelentheti, hogy először a távol-keleti országban lehet majd telepíteni az update-et. A felület egyébként szinte egy az egyben hasonlít a G3-nál látottakra, megújul a dizájn, több lesz a látványos animáció, megváltozik az alkalmazásváló, és az előlapi érintőgombokat is programok szerint lehet majd eltüntetni. Az LG tehát nem ül ölbe tett kézzel, reméljük, hogy hamarosan hivatalos formában is le lehet majd tölteni az Android 5.0-t a G2-re és más modellekre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG G2 mini - testvére a példaképe

    A dél-koreai gyártó sem szeretett volna kimaradni a buliból, ezért az aktuális zászlóshajójának készített egy egész jó ajánlatnak számító mini változatot is.

  • LG G2 - tapogatnivaló hátsó

    Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.

Hirdetés