Védőtok árulkodik a Note 7-ről

A cím lehetett volna az is, hogy bemutatták a Samsung Galaxy Note 7...  védőtokjait. Noha a mobilgyártók maguk is árulnak ilyesmit, kapcsolatban állnak a kiegészítőgyártókkal, hogy azok időben hozzájuthassanak egy-egy készülő eszköz paramétereihez, és a startra elkészüljenek portékáikkal.


[+]

Azt persze egyik gyártó sem nézi jó szemmel, ha a túlbuzgó partnerek idejekorán kiszivárogtatnak valamit egy titokban tartott kütyüről. Márpedig, ha hinni lehet a SamMobile hasábjain közölt hírnek, az Olixar máris megrendelhetővé tette a Note 7-hez tervezett védőtokjait, amelyeket megvizsgálva magáról a phabletről is kiderülnek részletek. A renderképek alapján valóban úgy tűnik, hogy a Note5 folytatása ívelt kijelzőt kap, erről egyébként már nem egyszer súgtak össze a színfalak mögött.


[+]

További érdekesség, hogy a beszélgetési hangszóró két oldalán nem három fekete elem van (a szokásos fénymérő, közelségérzékelő és előlapi kamera egy-egy modulja), hanem négy. Talán az íriszleolvasó mutogatja magát?A NovaShield fantázianevű tokok hátulján az S Pen járatának bevágása is észrevehető. Az Olixar tartozékainak 20 dollár az ára, azonban nem árt megvárni a hivatalos bejelentést, mielőtt az ember kosárba helyez egyet, mert könnyedén lehet, hogy nem is így fog kinézni a tippek szerint augusztus 2-án bemutatkozó csúcsmobil. Egy nem létező okostelefonhoz luxus védőtokot venni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés