Hirdetés

Van, ami jó, ha nem változik

Az Asus továbbra is csúcshardvert, IP68-as védelmet, jack csatlakozót és gimbal stabilizációt kínál majd kompakt formában.

Június 29-én mutatja be az Asus a Zenfone 10-et, ami továbbra is egyedi ajánlat lesz a csúcskategóriában. És nem azért, mert mondjuk villog a háta. Ami persze klassz és izgalmas, de sokan sokkal jobban örülnek például egy 3,5 milliméteres jacknek, amit idén sem hagy el az Asus vagy a kompakt kivitelnek. A Zenfone 10 5,9 hüvelykes, 120 Hz-es FHD+ AMOLED panellel várható rendkívül keskeny kávákkal és 32 megapixeles szenzorral a bal felső sarokban.


[+]


[+]

A Snapdragon 8 Gen 2 mellett 8 vagy 16 GB rendszermemóia dolgozik majd 256 vagy 512 Gb belső tárhellyel, az 5000 mAh-s telepet pedig már vezetékmentesen is lehet majd tölteni, ez utóbbit a szettel együtt maga az Asus árulta el, de valószínűleg az IP68-as védelem és az optikai stabilizáció sem marad el, bár a hátlapi főkamera felbontása 200 megapixelre nőhet, a gimbal technológiát pedig továbbfejlesztett formában látjuk viszont.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés