Hirdetés

Újráz az Asus ZenFone Live

Az Asus tavaly már bemutatott egy ZenFone Live nevű belépő kategóriás készüléket, ami alapvetően nem szokatlan a gyártótól, ugyanazon a néven akár több eszköz is szerepelhet eltérő termékkódokkal. Például. Az Indiában ma bemutatott készülék sem egy erőmű, viszont komoly szoftveres erőfeszítéseket tettek, hogy az előlapi kamerával készülő képek és élő közvetítések a lehető legszebbek legyenek, beleértve a portré vagy stream alanyát is.


[+]

A ZenFone Live előlapi kamerája ehhez képest mindössze 5 megapixeles, de a gyártó kiemeli, hogy a 1,4 µm pixelméret kétszer nagyobb érzékenységet eredményez az autofókusszal és LED villanóval is felszerelt, f/2,2 rekeszértékű szenzornak. Az effektezés és szépítő funkciók folyamatosan aktívak és hajlandóak együttműködni bármilyen alkalmazással, például a Facebook, YouTube és Instagram élő közvetítés funkcióival.

A megfelelő hangminőségért a DTS Hadphone: X felel, ami támogatja a virtuális 7.1-es sztereó hangzást fülhallgatón keresztül. Az mikrofonok zajos környezetben való hangrögzítésre optimalizáltak. Az f/2,0 apertúrájú hátlapi kamera 13 megapixeles, szintén rendelkezik autofókusszal és LED villanóval.

Mindehhez igen sovány hardveres alapokat biztosítottak, mindössze egy igen ásatag Snapdragon 410-re futotta 2 GB rendszermemóriával és 16 GB vagy 32 GB, de bővíthető belső tárhellyel. Az Android 6.0-ra épülő Zen UI 3.0-et 5 hüvelykes, HD felbontású IPS panelen nézhetjük, míg az üzemidőért 2600 mAh-s telep felel. A készülék ára 154 dollár, nagyjából 42 ezer forint és mától vásárolható meg, egyelőre Indiában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés