Hirdetés

Újraindul a Barcelona-blog

Hamarosan kezdődik a 2012-es év legnagyobb nemzetközi mobilos seregszemléje, a Mobile World Congress, amelynek idén is a katalán főváros, Barcelona ad otthon. Természetesen - ahogyan az elmúlt öt évben - idén is ott lesz a Mobilarena stábja, hogy teljes mellbedobással tudósítsunk élőben a helyszínről. Ez viszont itt az official blog, amiben minden olyasmit fogunk megírni, amit a hírek közé nem lehet, hangulat, város, kaják, marhaságok, idétlen szituációk, egyéb kalandozások kerülnek majd a témák közé, akárcsak tavaly, vagy azelőtt.

Stábunk idén is öt fővel képviselteti magát, s még így is kevesen leszünk, minden eddiginél durvábban néz már most ki a naptárunk, pedig még van néhány cég, akiktől nem kaptuk meg az időpontokat. Megint vasránap este kezdődik a móka (február 26.), a Huawei, a Sony és a HTC is ekkor rendezi a bemutatót, ám szerencsére nem egy időpontban, hanem egymás után jönnek az események. A sajtótájékoztatók között azonban nem lenne időnk megírni az anyagokat, ezért osztódunk, Bocha lesz az egyetlen, aki két helyre is megy, a többiek megelégszenek egy-egy helyszínnel, így tudjuk megoldani, hogy már este hat körül elkezdődjön a hírözön.

Idén a stáb a Bocha, dr. Kind, Gavroche, Pheke, Bog összetételben tudósít, ha sikerül normális netkapcsolatot összerakjunk, akkor streaming adással is jelentkezünk kintről, de ezt még nem tudjuk garantálni. Fotók, videók viszont lesznek bőséggel, mindenhová el fogunk jutni, pláne, mert idén végre a csütörtöki napon is végig kint tudunk lenni, így aztán remélhetőleg tényleg lesz energiánk és lehetőségünk mindent megfogdosni, lefotózni, videózni és megírni. Február 25-én száll fel a gépünk Liszt Ferihegyről, majdnem egy héttel később landolunk újra itthon, nálunk ez a céges vakáció. Idén is lesznek szponzoraink, róluk majd kicsit később, hiszen még alakulhat a lista.

Mi már tűkön ülünk, reméljük, hogy idén is át tudjuk adni a hangulatot, tartsatok velünk virtuálisan.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés