Hirdetés

Újabb fotók bukkantak fel a Mate 9-ről

November 3-án, azaz holnap hivatalosan is bemutatkozik a Huawei Mate 9 és a Pro változata, az utolsó pillanatban azonban még befutott néhány utolsó render a sík kijelzős változatról, ami ugyanúgy 5,9 hüvelykes képátlóval várható, mint hajlított testvére. Ez lesz az alapmodell, ami Full HD kijelzőt kap a prémium változat QHD-jával szemben, ám a vadonatúj Kirin 960-as chipset mindkettő megkapja, esetleg a rendszermemóriában lehet némi különbség, de mivel 4 vagy 6 gigabájtról beszélünk, így ezzel valószínűleg nem lesz sok gond.

Nyilvánvalóan vaku is lesz a végleges modellen Nyilvánvalóan vaku is lesz a végleges modellen
Nyilvánvalóan vaku is lesz a végleges modellen [+]

Jól látható a dupla hátlapi kamerarendszer és az, hogy segédszenzornak és vakunak is hagytak helyet a házon. Szó esett már a fenntartásokkal kezelendő optikai zoom meglétéről, a képstabilizálásról és a többi attribútumról azonban egyelőre nem sokat tudni, a felbontással kapcsolatban lehet még sejteni, hogy maximum 20 megapixelt várhatunk.

Teljesen sík kijelző int be a különféle hajlított megoldásoknak Teljesen sík kijelző int be a különféle hajlított megoldásoknak
Teljesen sík kijelző int be a különféle hajlított megoldásoknak [+]

Természetesen nem maradhat ki az Android 7.0 Nougat és a hatalmas akkumulátor, bár ez utóbbiról még csak ködösen beszélt a gyártó. Holnap tehát minden kiderül a Huawei idei utolsó nagy dobásáról, ami a Galaxy Note7 kiesésével különösen nagy érdeklődést és vásárlóközönséget hozhat a cégnek még az ünnepek előtt.

Előzmények

Hirdetés