Új Zenfone és Zenwatch érkezhet

Az ASUS két érdekes képet tett közé japán weboldalán, az egyiken egy okosóra, a másikon pedig egy okostelefon részlete látható. Eddig nem sokat lehetett tudni az október 28-án tartandó eseményről, ám a két fotó azért elég sok mindent elárul.

Új ASUS Zenwatch

Az fenti alkotáson lehet, hogy egy új Zenwatch látható, ami elég gyors ütemtervre utalna, hiszen a tajvani gyártó éppen az IFA kiállításon mutatta be első okosóráját, ami 1,63 hüvelykes, 320 x 320 pixel felbontású AMOLED kijelzőt, Snapdragon 400 SoC-t, valamint 512 MB RAM-ot kapott. Mivel azonban a kép kísértetiesen hasonlít a berlini fotóra, ezért lehetséges, hogy csak azt ünnepli az ASUS, hogy elérhetővé válik büszkesége.

Új ASUS Zenfone

A második fotó már titokzatosabb, rejthet akár egy teljesen új Zenfone 4-et, 5-öt, vagy 6-ot, ami az órával ellentétben az október végi show alkalmával mutatkozhat be. Egy héten belül mindenesetre minden kiderül, addig pedig érdemes minden pletykát fenntartásokkal kezelni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • Bemutatkozott a ZenFone 5 Lite

    Gyengébb processzorral, alacsonyabb felbontású kijelzővel és előlapi kamerával, ám furcsa módon nagyobb akkumulátorral érkezik a ZenFone 5 olcsóbb kiadása.

Előzmények

Hirdetés