Új mobillal állt elő a Coolpad

Néhány éve még komoly európai jelenléttel büszkélkedhettek, mára viszont alig hallunk a márkáról.

Ezelőtt körülbelül három évvel itthon is tucatnyi Coolpad-terméket lehetett megannyi boltban megvenni, ezekből nálunk is rengetegféle járt teszten, és általánosságban mindig azt állapítottuk meg, hogy az akkori kínai sztenderdnél jelentősen jobb mobilokat adtak, viszont indokolatlanul magas áron. Mostanra a túlzó árazás eltűnt, viszont maga a márka is Európából, és már csak néha, egy-két ázsiai hírforrásból lehet hallani róluk.

Ebben a sorrendben: Gradient és Midnight BlueEbben a sorrendben: Gradient és Midnight Blue Ebben a sorrendben: Gradient és Midnight Blue [+]

Az indiai oldalukon most épp egy középkategóriást jelentettek be: a Coolpad Cool 5 egy 6,22 hüvelykes, csepp-alakú noccsos, 19:9-es, 720p felbontású kijelzővel szerelt mobil, aminek hátlapján hagyományos ujjlenyomat-olvasó és dupla kamerarendszer (13 MP sztenderd + 2 MP mélység) kapott helyett, odabent pedig MediaTek Helio P22 rendszerchip dolgozik, 4 GB RAM-mal és 64 GB-os, bővíthető belső tárolóval.


[+]

A kétféle kékben piacra kerülő mobil 4000 mAh-s akkumulátort kapott, töltést Type-C porton keresztül tud felvenni. 8000 rúpiás ára körülbelül 35 000 forintnak felel meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés