Túl nagy a hajcihő az Apple mobilja körül

Kicsit már számunkra is túl sok az az információmennyiség, ami az új, a jelenlegi feltételezések szerint januárban megjelenő Apple telefon körül gerjed. Minden nap egy új hír, neves külföldi oldalak is tényként kezelnek félinformációkat, kismillió kép kering a neten, de persze konkrétum semmi.


iPhone, de nem Apple


Tegnap odalett az iPhone elnevezés is. A név ugyanis a LinkSys tulajdona, így alapból nem hívhatják eképp az Apple majdani telefonját. Ki kell helyette találni valamit, talán már rég meg is van, iMobile, vagy iTalk, esetleg iChat. Az viszont biztos, hogy a tegnapi eset mögött igen ügyes trükk húzódik meg. Elhintették a sajtó irányába, hogy lesz iPhone bemutató. Minden nagyobb lap rá is ugrott a témára (mi is), mert az iPhone-ról tutira azt gondolta mindenki, hogy Apple termék lesz. Volt is nagy meglepetés, amikor kiderült, hogy Skype-telefonról van szó, köze nincs az iPod gyártójához az egésznek.

Viszont mindenhol ki kellett tenni a főoldalra a bejelentést, ha már így sikerült beharangozni.

Ma a Slashphone oldalára került fel egy hivatalosnak kinéző fotó, persze át is emeltük a hírt mi is, hiszen lehet, hogy ez végre tényleg valódi, de ugyanúgy lehet fake, mint az eddigiek. Lelkes amatőrök és profik készítenek rajzokat és terveket, mindenki sejteni véli, hogy milyen lesz az a híres Apple mobil.

Ha egyáltalán.

Ugyanakkor most már - ha eddig nem is volt tervben - hülyeség lenne nem kihasználni azt a felhajtást, ami a még be sem jelentett telefon körül zajlik. Ráadásul a jelenlegi trendek is kedveznek, hiszen a zenei telefonok virágkorát éljük, a kamerás korszak viszonylagos lecsengése után ez most az új hype, a Sony Ericsson már sikert is kovácsolt belőle.


Bogár Bence elképzelése

 

Viszont az Apple-nek valami nagyon ütős dologgal kell előrukkolnia, mert ennyire felfokozott várakozás után sokkal nagyobb lehet a pofáraesés is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés