Transzparens házban a Beats Studio Buds+

Az Amazon buktatta le a terméket, május 18-tól lesz kapható 170 dolláros áron.

Egy hónapja a béta iOS 16.4-ben már találtak utalásokat és ikonokat egy be nem mutatott Beats fülhallgatóra, az Amazon pedig most minden meglepetést ellőtt előre az Apple tulajdonában álló Beats márka új kiegészítője, a Studio Buds+ kapcsán. Az első generációs Studio Buds 2021 júniusában jelent meg és a mai napig kapható, a második generáció új funkciókat és új színeket hoz, kvázi változatlan formában.

Marad a TWS fülhallgató hallójáratban ülő in-ear kialakítása, továbbra is szárak nélkül. Az üzemidő állítólag 36 órás lesz, a hordozó tokot pedig USB-C csatlakozón lehet majd tölteni. Nő a mikrofonok mérete is, valamint újratervezték a Studio Buds+ szellőzését is, ezzel állítólag jobb nyomáskiegyenlítésre lesz képes, valamint javul az aktív zajzár és a hangátengedő mód teljesítménye is.

Ebben a három színben debütál május 18-án a Beats Studio Buds+ az Amazon által kiszivátogtatottak szerintEbben a három színben debütál május 18-án a Beats Studio Buds+ az Amazon által kiszivátogtatottak szerintEbben a három színben debütál május 18-án a Beats Studio Buds+ az Amazon által kiszivátogtatottak szerint Ebben a három színben debütál május 18-án a Beats Studio Buds+ az Amazon által kiszivátogtatottak szerint (forrás: 9to5Mac) [+]

Android és iOS eszközökkel is kompatibilis termékről van szó, támogatott a multipont csatlakozás, a fülhallgató megkeresése, iOS-en pedig a Hey Siri, az egy nyomásos gyors csatlakozás, valamint a Lokátor hálózatban való részvétel. A dobozban a fülhallgatók mellé XS, S, M és L méretű gumiharangok és töltőkábel lesznek mellékelve, színekből pedig az átlátszó, fekete és elefántcsont fehér számít majd újnak. A terméket május 18-tól lehet megvásárolni, az Amazon az idő előtt élesített termékoldalán 170 dolláros árat írt, ez 58 ezer forintnak megfelelő összeg, de mivel a Beats Studio Buds jelenleg 79 990 forintért kapható itthon, így valószínűtlen, hogy az új változat olcsóbban indítson.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés