Hirdetés

Szokatlan küllemű Realme bukkant fel

Szakíthat az ismeretlen modell a manapság népszerű hátlapi kameraelrendezéssel.

Úgy billeg a legtöbb mai okostelefon az asztalon a bal felső sarokba száműzött, egyre terebélyesebb kamerarendszer miatt, mintha libikókáznának rajta, ezért külön öröm az olyan mobil, amelyik az optikákat középen hagyja. Ilyen volt a Realme X2 Pro, ám az X50 Pro már nem, ezért is jó látni az alábbi kémfotót, amely esztétikusabb kameraelrendezést választott. Egyelőre nem tudni, végfelhasználói termék avagy prototípus van-e a képen, jól látszik mindenesetre három optika, bár épp emiatt zavarba ejtő a nehezebben kivehető AI quad camera felirat.


(forrás: Weibo) [+]

Ez a dizájn nem ismeretlen egyébként a BBK Electronics berkein belül: hasonló, hosszú sávot kapott az eredeti Oppo Reno és a Reno Z, míg a Huawei a Mate 30 RS Porsche Design kapcsán próbálkozott valami hasonlóval. A Realme logó a kémfotón a gyártót elárulja, a típust viszont nem: várhatóan bal felső kameratájolással érkezik a Realme X3 és az X3 SuperZoom, úgyhogy egy másik széria prototípusa lehet a képen.

Azóta történt

  • Ebből nem lesz semmi

    A szokatlan küllemű Realme valójában csak egy dizájnkoncepció volt. Technikailag sajnos így nem lehet összerakni a készüléket.

Hirdetés