Százezer Meizu M1 egyetlen perc alatt

A „filléres” készülékeiről ismert Meizu két héttel ezelőtt mutatta be legújabb középkategóriás készülékét, mely első százezres készlete egyetlen perc alatt gazdára talált a kínai online premiert követően. A hatalmas érdeklődés persze egyáltalán nem meglepő, a 699 jüanos, vagyis napi árfolyamon 30 000 forintos árért cserébe a Meizu M1 olyan felszereltséggel rendelkezik, melyhez Európában kétszer ennyiért is aligha lehet hozzájutni, legalábbis hivatalos forrásból biztosan nem.

A Meizu M1 már a Gorilla Glass 3 üveggel védett 5 hüvelykes, 768 ×1280 képpontos kijelzőjével is messze túlmutat az árkategóriáján, melyet a 4G LTE adatátviteli képesség, illetve az 1,5 GHz-es 64 bites négymagos MediaTek MT6732 processzor, 1 GB RAM és tetszőlegesen tovább bővíthető 8 GB belső tárhely kombináció tesz még vonzóbbá. A LED villanóval ellátott 13 megapixeles fő kamera mellé a „szelfi őrület” jegyében egy 8 megapixeles előlapi modul is került. A korábbi beharangozóval ellentétben a végleges készülékbe 2610 helyett 2500 mAh kapacitású akkumulátor került, mely még így is bőségesen elegendő lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • A Meizuba fektet az Alibaba

    A két kínai vállalat stratégiai és üzleti együttműködése révén még szélesebb réteg számára válhat elérhetővé az Alibaba számos online szolgáltatásával felvértezett YunOS platform.

  • Húszmillió Meizu készülék fogyhat idén

    A feltörekvő kínai gyártó remekül árazott készülékei idén népszerűbbek lehetnek, mint valaha, minden bizonnyal átlépve a húszmilliós álomhatárt.

Előzmények

Hirdetés