Sokkal jobban fogy a Huawei P9, mint az elődje

A Huawei P9 és P9 Plus készülékek nem csak nagyon jól sikerültek, hanem piaci szempontból is remekül szerepelnek, legalábbis a gyártó állítása szerint. A Huawei ugyanis bejelentette, hogy másfél hónap leforgása alatt már 2,6 millió leszállított darabnál tartanak, eladási oldalon pedig globálisan 130 százalékkal haladta meg a P9 az elődmodellt, a P8-at. 2016 első negyedévében egyébként összesen 28,3 millió darab mobilt szállított ki a kínai gyártó, ami 64%-os erősödést jelent a tavalyi év hasonló adatához képest, a 8,5%-os globális piaci részesedésükkel továbbra is a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójának számítanak.

Ikertestvérek: a Huawei P9 a nagyobbra nőtt P9 Plus felett pihen
Úgy tűnik, hogy a Huawei P9 és P9 Plus készülékek iránt komoly az érdeklődés. [+]

A leszállított mobil persze nem jelent eladási számokat, Kínában azonban az első héten több, mint 5 millió előrendelés futott be rá, így ezen a téren sem kell szégyenkeznie a Huawei embereinek. A hazai felhasználóknak jó hír, hogy hivatalos forrásból beszerezve a P9 és P9 Plus készülékekre egyaránt három év teljes körű garancia vonatkozik.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei P9 Plus - nyomós ok

    Nyomásérzékelős előlappal, AMOLED kijelzővel, 64 gigabájtos tárolóval és nagyobb akkumulátorral támad a phabletes P9, ám az Erő legyen azzal, aki az árcédulát meglátja.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

  • Veletech: dupla kamerával villant a Huawei P9

    Itthon is bemutatkozott a neves gyártó legújabb csúcskészüléke, a Leicával közösen megalkotott Huawei P9. A P9 Plus is érkezik.

Hirdetés