Európába érkezik a Honor 5C

Hirdetés

A Honor 5C egy kiváló készülék, hiszen nagyon kedvező árért cserébe igen jó felszereltséget kapunk: 5,2 hüvelykes kijelző, Kirin 650 chipset, nyolcmagos processzor, 2 gigabájt RAM, valamint 13 megapixeles kamera és dual SIM támogatás jellemzi a mobilt. Kínában a 4G-vel felvértezett variánsért 42 ezer forintnak megfelelő jüant kell kifizetni, kérdés volt viszont, hogy Európába mikor és milyen áron érkezik ez a modell.


[+]

Nos, immár biztosra vehető, hogy az öreg kontinensen is elérhető lesz az 5C, ám sajnos egy nagyon fontos és egyben hasznos tulajdonságról le kell mondanunk: nem lesz ugyanis a hátlapon ujjlenyomat-olvasó, pedig a világ legnépesebb országában megvásárolható termék hátlapján van ilyen szenzor. Az ok pedig egyszerű: a Huawei (hiszen az ő fennhatóságuk alá tartozik a márka) vezetője szerint kizárólag így tudták megtartani a versenyképes árazást, ergo jött az ismert mondás, valamit valamiért. Kivéve Magyarországon! Itthon ugyanis Honor 7 lite néven már megvásárolható, méghozzá 80 ezer forintért, vagyi jóval drágább a kínai verziónál, ám olcsóbb a hasonló felszereltséggel kecsegtető Huawei P9 lite-nál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Sokkal jobban fogy a Huawei P9, mint az elődje

    A gyártó által kiadott sajtóközlemény szerint a P9 eladásai 130 százalékkal haladják meg a P8 eladásait a globális piacokon.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

  • Huawei Mate S - az Erő nincs vele

    Nem minden Mate S született egyenlőnek: a nálunk járt, 32 gigabájtos változat Force Touch technológiával nem, villámgyors ujjlenyomat-olvasóval és optikai képstabilizátorral viszont fel lett vértezve.

Hirdetés