Hirdetés

Snapdragon 710-zel jön a legmenőbb új Moto

Arról már korábban is lehetett olvasni, hogy a Motorola is egyfajta hajlítható mobillal szeretné megidézni a legendássá vált pengevékony RAZR V3 szellemét, de sajnos az MWC-n még nem láttuk ennek kézzel fogható nyomát, az exkluzív újdonságra még várni kell.

A jelenlegi források szerint Qualcomm Snapdragon 710-re épülő hardvert kaphat a konstrukció, aminek szégyenkezni ugyan nincs oka a maga 10 nanométeres csíkszélességével, nyolc 2,2 Ghz-es Kryo 360 magjával és Adreno 616-os grafikai egységével, de egy alsó hangon 1500 dolláros mobil esetén magától értetődik a kérdés, hogy vajon miért nem a csúcshardvernek számító Snapdragon 855-öt társítják hozzá. Nem kizárt, hogy azt akarják sugallni: ez nem egy játékmobil, különös tekintettel arra, hogy az akkumulátora is 3000 mAh alatti kapacitású lesz. RAM-ból 4 vagy 6 GB juthat bele, függően a 64 vagy 128 GB-os belső tárolótól.


[+]

A kinyitható kialakítású mobil belső, hajlítható, nagy OLED kijelző 6,2 hüvelyken adhat 876 x 2142 megjelenített pixelt, a másodlagos panel egy hagyományosabb, 600 x 800 képpontos darab lehet. Fekete, fehér és arany színekben készítik a bemutatóra, az első és fő piaca nyilvánvalóan Észak-Amerika lesz, de tömegtelefon biztosan sehol nem lesz belőle.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés