Renderképeken pózol a „HTC One X9”

Sok erénye van a HTC One A9-nek, ezt személyesen is megtapasztaltuk, hiszen gyors a rendszer, szuper az összeszerelés, mutatós a fémház és jó a kamera, két dolog viszont nem a pozitív oldalt erősíti: a rendkívül magas hivatalos ár és a BoomSound sztereó hangszórók hiánya.

Az állítólagos HTC One X9 (felül) a One A9 mellett (alul)
Az állítólagos HTC One X9 (felül) a One A9 mellett (alul) [+]

Az már a TENAA, vagyis a kínai hírközlési hatóság által közzétett képekből kiderül, hogy a One X9 néven emlegetett, hivatalosan még nem létező készülék visszakaphatja a sztereó előlapi hangszórókat, cserében az A9 ujjlenyomat-olvasójáról kell lemondani (pedig az a hátlapra is kerülhetett volna).

A One X9 is laposabb fém hátlappal érkezhet, a kamera pedig ismerős helyre vándorolhat
A One X9 (balra) is laposabb fém hátlappal érkezhet, a kamera pedig középről (One A9) „ismerős helyre” vándorolhat [+]

A fenti, hivatalos szerv 153,2 x 75,9 x 7,99 milliméteres és 174 grammos paramétereket mért a vizit során, és úgy tudja, hogy az előlapra 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású IPS panel kerül. A rendszert egy 2,2 gigahertzes, nyolcmagos rendszerchip hajthatja meg 2 gigabájt RAM és 16 gigabájtos belső tároló kíséretében.

Eltűnhet az ujjlenyomat-olvasó és a HTC-sáv, visszatérhetnek viszont a BoomSound hangszórók és a virtuális gombok
Eltűnhet az ujjlenyomat-olvasó és a HTC-sáv, visszatérhetnek viszont a BoomSound hangszórók és a virtuális gombok [+]

Az előlapra 5, a hátlapra 13 megapixeles kamera kerülhet. Bár a TENAA-nál 5.0.2-es Androiddal járt a One X9, a One A9 Android 6.0 Marshmallow-val került piacra, így lehetséges, hogy fivére is hasonló édességgel startol el a szoftverfelület alatt. Már csak az a kérdés, hogy mikor, hol és mennyiért.

Nem kérdés, hogy a One X9 is mutatós lehet, és a fogás kényelmetlenségétől sem tartunk, a dizájn viszont ismét vitákat szíthat
Nem kérdés, hogy a One X9 is mutatós lehet, és a fogás kényelmetlenségétől sem tartunk, a dizájn viszont ismét vitákat szíthat [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Újra lencsevégre kapták a HTC One X9-et

    A tajvaniak egy újabb készülékkel indítanák a 2016-os évet, ami a hírek szerint a phablet kategóriában debütál, és középkategóriás felszereltséget kap.

  • Befutott a HTC One X9 is

    Az ünnepek előtti utolsó pillanatokban leplezte le legújabb felső-középkategóriás mobilját a HTC, amely a One A9-cel ellentétben megtartotta a BoomSound hangszórókat.

  • Mobilarena TV: Utcai nagyokos

    Mai adásunk főtémája a HTC One X9 lesz, ami a phabletek családját erősíti 5,5 hüvelykes kijelzőjével, és erőnek sincs híján a Helio X10 chipsetnek köszönhetően.

Előzmények

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

  • Ennyit a csúcshardverrel szerelt One X9-ről

    Egymásnak mondanak ellent az informátorok, az @LlabTooFeR és az @evleaks is úgy tudja, hogy a HTC újdonsága az A9 alá lesz pozicionálva.

Hirdetés