Ennyit a csúcshardverrel szerelt One X9-ről

Nem sokkal ezelőtt szivárgott ki egy kép a One X9 névre keresztelt mobilról, a pletykagyárosok pedig azonnal elkezdtek filozofálgatni, hogy vajon milyen hardver kerül majd a HTC újdonságába. Először mindenki csúcskategóriás felszereltséggel dobálózott, ám most úgy tűnik, hogy ennek fele sem lesz igaz, hiszen két neves, megbízható információkat közlő oldal szerint sem ez a helyzet, nem lesz itt sem Snapdragon 820 chipset, sem 4 GB RAM, sem 23 megapixeles kamera, sem pedig QHD felbontású kijelző.

Az @LlabTooFeR tudni véli ugyanis, hogy az eszköz a One A9 alá lesz pozicionálva, és 2016 első negyedévében kerülhet fel a boltok polcaira, körülbelül három hónnappal a One M10 csúcsmodell megjelenése előtt.

Természetesen az @evleaks sem maradt adós friss és ropogós adatokkal, Evan Blass szerint a készülék MediaTek SoC-vel, valamint 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel láthat napvilágot. Ami még a belső komponenseket illeti, 2GB RAM-ra és 16 GB-os adattárolóra, valamint 13 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott fényképezőre lehet számítani, az energiaellátásról pedig egy 3000 mAh-s akkumulátor gondoskodhat majd. Akárhogy is, ameddig valami megerősítésre nem kerül, addig felesleges ezeket a találgatásokat nagyon komolyan venni, még akkor is, ha az @evleaks ritkán téved, bár erre is láttunk már példát (mondjuk az iPhone 6c megjelenésével kapcsolatban).

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • A TENAA jóváhagyta a One X9-et

    A HTC készülékéről már több pletykát olvashattunk az utóbbi időben, most viszont már egyre biztosabbnak tűnik, hogy egy 5,5 hüvelykes phabletről beszélünk.

  • Renderképeken pózol a „HTC One X9”

    A One A9 után a One X9 folytathatja a dizájnkorrekción átesett, fémházas HTC készülékek sorát. Ezúttal valószínűleg nem kell a BoomSound hangszórókról lemondani.

Előzmények

Hirdetés