Hirdetés

Projektororok mobiltelefonokba

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a CES alkalmával leleplezésre kerül egy mobilokhoz szánt ultrahordozható projektor, ám arra még mi sem gondoltunk, hogy egy helyet rögtön hármat kapunk. Az első képen a 3M kifejezetten mobilokba építhető hagyományos vetítési elven működő LED háttérfényű projektor modul látható, mely méteres képet is képes vetíteni, miközben vastagsága nem éri el a 13 millimétert.

A második két képen a Texas Insturment, koncepciós megoldása látható, mely VGA felbontású képek vetítésére alkalmas külső eszköz lehet majd egyszer, ám a gyártó egyelőre nem közölt pontos tervet a piaci bevezetéssel kapcsolatban.

Az utolsó két fotón a korábbi pletykák tárgya, a Microvison által fejlesztett lézeres projektor látható. Ezen berendezés lézeres vetítést alkalmaz, mely akár 848x480 képpontos, 2,5 méteres képátlójú vetítését is lehetővé tesz. A Microvison beszámolója alapján a termék készen áll a piaci bevezetésre, mely még idén meg is történik. A végleges vetítő egyetlen feltöltéssel 2,5 órás üzemidőt ígér, mely egy teljes film megtekintéséhez is elegendő.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés