Összefog a OnePlus és a JBL

A OnePlus agresszív reklámkampányával, első készüléke, a One remek árazásával, aztán számos késéssel és az ígéretek problémás teljesítésével várt híressé és hírhedtté az idei évben. Mostanra a kedélyek már lenyugodtak, a készülék pedig már hazánkban is megvásárolható itthoni garanciával, mindenesetre van mit javítania a OnePlus-nak a megítélésén.

A OnePlus x JBL E1+ remek fülesnek ígérkezik

Ezen segíthet a legendás JBL hangeszközgyártóval köttetett partnerkapcsolat, amelynek érelmében még október folyamán megrendelhető lesz a www.oneplus.net címen a OnePlus x JBL E1+ névre hallgató füles, amely a JBL 9 milliméteres membránjának köszönhetően kiváló hangzást biztosíthat. A OnePlus könnyű kivitelt, gabalyodásmentes kábelt, kényelmes gumiharangokat és olyan kezelőfunkciókat ígér a headseten, mint a hívásfelvétel és -bontás, a számléptetés vagy a fényképkészítés, ha éppen a kameraapplikációban vagyunk.

Azóta történt

Előzmények

  • Jövőre érkezhet a OnePlus Two

    Már készül a remekül árazott, ám számos problémával és csúszással elstartoló OnePlus One folytatása, erről a fiatal kínai vállalat elnöke számolt be.

  • Előrendelhető lesz a OnePlus One

    A korábbi meghívásos modell mellett hamarosan rendelhető is lesz a OnePlus rendkívül mélyen árazott prémium készüléke.

  • OnePlus One - Kína már itt One

    Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.

Hirdetés