Jövőre érkezhet a OnePlus Two

A OnePlus One kétségtelenül az idei év egyik egyik főtémája volt androidos fronton, kezdve az agresszív médiakampánytól a remek árképzésen át a sok-sok kellemetlenségig, ami a készülék elstartolását kísérte. A One önmagában véve egy remek telefon, amely elnyerte a mi tetszésünket is, azonban a meghívásos előrendelési rendszer, a késedelmek és pár korai hiba okán a készülék legalább annyi felhasználónak okozott fejfájást, mint amennyinek örömöt. Mostanra talán már lenyugodtak a kedélyek, itthon például az egyik online áruházból kényelmesen meg is lehet rendelni a One-t, mindenesetre Carl Pei, a OnePlus elnöke elismerte, hogy számos hibát vétettek a reklámkampány és az előrendelések során, így például sokkal több elrendelést fogadtak, mint amennyit az Oppótól bérelt gyártósor teljesíteni tudott.

OnePlus One kézben
[+]

Pei egy reddites nyílt beszélgetés során mindenesetre elmondta, hogy már tervbe van véve a OnePlus Two kiadása, azonban a megjelenés még odébb van, a készülék valamikor 2015 második vagy harmadik negyedévében érkezhet. Pei sejtelmesen azt is megosztotta, hogy tudják jól, sok felhasználó a One-nál kisebb méretű készülékre vágyik, és jelezte, hogy a OnePlus figyelembe veszi ezeket a véleményeket is. Ha a folytatást is hasonlóan jól árazzák be, mint a problémákkal elstartoló elődöt, komoly sikerre tehet szert, addig azonban meg kell oldani a rendelések sokkal gördülékenyebb teljesítését.

Azóta történt

Előzmények

  • Előrendelhető lesz a OnePlus One

    A korábbi meghívásos modell mellett hamarosan rendelhető is lesz a OnePlus rendkívül mélyen árazott prémium készüléke.

  • OnePlus One - Kína már itt One

    Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés