Hirdetés

Oppo Reno 8 = OnePlus 10?

Renderen látható az Oppo Reno 8, ami kísértetiesen hasonlít a OnePlus 10 Próra.

A OnePlus 10 Pro már többször bemutatkozott, az MWC-n Bone le is fotózta és meg is tapogatta. A tesztre viszont készülék hiányában egyelőre várni kell, ahogy a nem-Pro kiadásra is. Bár a OnePlus nem is beszélt utóbbiról egyelőre, a Weibóra felkerült egy renderkép, melyen állítólag az Oppo Reno 8 látható, ami megszólalásig olyan, mint a OnePlus 10 Pro olcsóbb kiadása.

Állítólag ez lesz az Oppo Reno 8 dizájnja.
Állítólag ez lesz az Oppo Reno 8 dizájnja. (forrás: Weibo) [+]

Az Oppo és a OnePlus a BBK Electronics márkáiként egyre közelebb kerülnek egymáshoz, a konszern tervezi a két brand egybegyúrását, így nem csoda, ha a szoftver mellett a hardver is egyforma lesz. Korábban is bevett gyakorlat volt ez egyébként, a Kínában Oppo márkanév alatt árusított telefonok OnePlusként jöttek a nyugati piacra, akkor még eltérő szoftverrel.

A OnePlus 10 Pro a Galaxy S22 Ultra mellett
A OnePlus 10 Pro a Galaxy S22 Ultra mellett [+]

A Weibón a kép mellett pár információ is feltűnt a Reno 8-ról. Ezek szerint 6,55 hüvelyk átmérőjű FHD+ kijelző lesz a telefonban, ami 120 Hz-es képfrissítésre lesz képes. Az előlapi kamera a bal sarokban, egy apró lyukban kap majd helyet. A hátlapi kamerarendszerre egy 50 megapixeles főkamerát és két meg nem határozott típusú és felbontású szenzort jósolnak. A mobil először Kínában mutatkozik majd be, de hogy mikor, azt egyelőre nem tudni. A Reno 7-es szériáról tavaly november végén rántotta le a leplet az Oppo, a tesztkészülékek pedig csak a héten érkeztek meg hozzánk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés