Tényleg dupla kamerát kap az LG G5?

Az LG G5 a Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congress alkalmával mutatkozik majd be, a dél-koreaiak célja, hogy a nagy ellenfél termékétől, a Samsung Galaxy S7-től elvonják a rivaldafényt. Pár dolgot lehet már tudni az LG csúcsmodelljével kapcsolatban, külsőleg azonban főleg csak tippelgetéseket lehetett hallani. A tokgyártók azonban már az eszközök megjelenése előtt felkészülnek a piacra lépésre, ami sokszor képes már előre lebuktatni a kütyüket. Ez történt most is.


[+]

Most a G5-höz fabrikált ellenálló borításról kerültek fel fotók az internetre, ami azért készült, hogy a telefon ütésálló lehessen. A készülék hátuljáról lőtt fotó arról árulkodik, amiről már egyébként többször is szóltak a pletykák, hogy dupla kamerával érkezhet az LG büszkesége, amiből minden bizonnyal az egyik a mélységet méri, a másik pedig a képeket készíti.

A szintén hátul elhelyezkedő bekapcsológomb a V10 után nem kérdés, hogy ujjlenyomat-olvasót is kap (lehet cdak a szenzor lesz itt), ám úgy tűnik, hogy igaznak bizonyulnak azok a szóbeszédek, amik szerint újból oldalra rakja a hangerőszabályzó billentyűket az LG.


[+]

A készülék teteje és alja is jól kivehető, a G5 immár USB Type-C csatlakozót kap, a hangszóró alul kap fontos szerepet, a 3,5 milliméteres jack kimenet azonban nem itt, hanem felül lesz megtalálható, méghozzá az infra és a másodlagos mikrofon társaságában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG V10 - plusz költség, dupla mulatság

    A dél-koreaiak zászlóshajója anyaghasználat és specifikációk terén is túlmutat az eddigi modelleken, legnagyobb érdekességei közé a dupla kijelző és az ujjlenyomat-olvasó tartozik.

  • LG G5: Snapdragon 820 és 20 megapixeles Sony kamera?

    Friss sajtóértesülések szerint jövőre sem fog lóerőhiányban szenvedni az LG soron következő csúcsmodellje, a kameraszenzort pedig a Sony kifejezetten az LG igényeihez igazíthatja.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

Hirdetés