Nem lesz olcsó a Galaxy A8

Hirdetés

Egy sor „leg” jellemzi a minap bemutatott Samsung Galaxy A8-at: a tavaly elstartolt sorozat legújabb tagja az eddigi legvékonyabb Samsung masina (5,9 mm), a legnagyobb fémházas okoseszköz (5,7"-es Full HD kijelző) és a legnagyobb felbontású kamerával lett felszerelve az A-sorozatból (16 MP, ISOCELL). Ezek után aligha meglepő, hogy az A8 a széria eddigi legdrágább tagja.

Drága lesz a Samsung Galaxy A8

A Snapdragon 615-ös SoC-vel és 2 gigabájt RAM-mal felszerelt készülék a Kínai Népköztársaságban tényleg nem lesz olcsó: a 16 gigabájtos kiszerelésért 3199 jüant, azaz mintegy 145 ezer forintot, a 32 gigabájtosért pedig 3499 jüant, azaz kb. 160 ezer forintot kell kifizetni. Ez a kínai piacon bőven a csúcskategóriát jelenti, pedig arrafelé akad erősebb hardverrel felszerelt készülék jóval olcsóbban is, mondjuk a Meizu MX5 vagy a Xiaomi Mi Note. A Samsung reméli, hogy az igencsak vékony és szemrevaló masina minőségi, fémházas borítása, valamint az Android 5.1-en alapuló TouchWiz felület elég érv lesz, hogy a vásárlók mégis a Galaxy A8 mellett döntsenek.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

  • Samsung Galaxy A7 - drága mulatság

    A fémházas A-sorozat legnagyobb és legvékonyabb tagja kapta a magas árcédulához tartozó legerősebb hardvert, ettől még bizony a csúcskategóriával versenyez.

Hirdetés