Mobilarena TV: Csak méretben vékony

A Samsung az utóbbi egy évben jelentősen karcsúsított a készülékein, hiszen az S6 és a Note5 is vékonyabb elődjénél, ám még ezek a készülékek is vastagnak tűnnek a fémházas Galaxy A-sorozat tagjai mellett. Házon belül eddig az A7 számított a legkarcsúbbnak mobilnak 6,3 milliméteres vastagságával, azonban az A8 még annál is vékonyabb oldalról szemlélve: mindössze 5,9 milliméteres.

A készülék persze méretesebb az A7-nél, hiszen képátlója 5,5 hüvelykről 5,7-re nőtt, és olyan extrák is bekerültek, mint a 16 megapixeles kamera és az ujjlenyomat-olvasó, amelyekkel a csúcskészülékekhez áll tesztalanyunk közelebb, mint a felső-középkategóriás fivérekhez. Ugyanez az árcédulára is igaz, így sokat számíthat, hogy felénk milyen rendszerchippel lesz kapható. Ha egyáltalán lesz hivatalosan.

Előzmények

  • Koreában már a héten a polcokra kerül a Galaxy A8

    A Samsung eddigi legvékonyabb okostelefonja a Kínai Népköztársaság mellett saját hazájában is hamar megjelenik.

  • Nem lesz olcsó a Galaxy A8

    A Samsung eddigi legvékonyabb és legnagyobb kijelzővel felszerelt fémházas masináját beárazták, és az A3, A5 és A7 után nem meglepő módon egyáltalán nem lesz olcsó.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

  • Samsung Galaxy A7 - drága mulatság

    A fémházas A-sorozat legnagyobb és legvékonyabb tagja kapta a magas árcédulához tartozó legerősebb hardvert, ettől még bizony a csúcskategóriával versenyez.