Hirdetés

Nagyon fogy a Nova 5 sorozat

A Huawei új középkategóriás szériája kifejezetten sikeres Kínában. A nemzetközi premierre még várunk.

A Huawei nemrég, vagyis pontosan öt hete mutatta be a Nova 5-ös szériát, ami nem kizárólag azért érdekes, mert a gyártó legfrissebb középkategóriás termékcsaládja, de az első széria, ami a Huawei, nem csúcsteljesítményű, de 7 nanométeres szettjével dolgozik. A Kirin 810 jelenleg egyedülálló az iparágban, a legalacsonyabb csíkszélességű, nem prémium SoC.

A Nova 5 Pro már felső kategóriás hardverrel (Kirin 980) szerelt, viszont a Nova 5 is 7 nanométeres szettet 40 wattos gyorstöltést, OLED panelt és három hátlapi kamerát kínál, akár 8/128 GB-os memóriacsomaggal. A legutolsóként bemutatott Nova 5i Pro egyelőre nem szerepel a kizárólag Kínára érvényes statisztikában, de az első értékesítési hullámban két millió Nova 5-ös modell talált gazdára, mindössze egy hóbap alatt. Hozzánk valószínűleg más megnevezéssel fognak érkezni az otthon nagyon jó starttal induló készülékek, a Nova 5i Pro feltehetően Huawei Mate 30 Lite néven.

Azóta történt

  • Huawei Nova 5T - álruhában

    Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.

Előzmények

Hirdetés