Nagy az érdeklődés a BlackBerry Privre

Tegnap adott interjút John Chen, a BlackBerry vezérigazgatója, aki arról beszélt, hogy egyáltalán nem hisz azoknak a rosszakaróknak, akik szerint a Priv az utolsó dobása a vállalatnak. Ő bizony a mobilos szegmensben látja a cég jövőjét, és ettől nem tudják eltántorítani a rossz hírüket keltők sem. A Priv ráadásul úgy tűnik, hogy jó döntésnek bizonyult, a cég első, Android operációs rendszert futtató mobilja ugyanis várakozásokon felül teljesít. Már egy ideje előrendelhető volt a készülék a BlackBerry online boltján keresztül, ezeknek a kiszállítását pedig már meg is kezdte a vállalat.


[+]

Akik viszont most nyomnak a rendelés gombra, azoknak többet kell várniuk, mint az elsőre gondolták. A weboldal szerint ugyanis egészen november 23-ig nem lehetnek a Priv boldog tulajdonosai. Természetesen ezek a feltételek kizárólag az amerikai és a kanadai vágyakozókra érvényesek, más boltokban azért még bőven lehet rendelkezésre álló készlet, mindenesetre a BlackBerrynél most biztos boldogabbak, mondjuk pezsgőt még nem érdemes bontani. Itthon elméletileg a hónap végétől, december legelejétől lesz elérhető a Priv, nem lesz olcsó, de lesz szolgátatói kínálatban is, remélhetőleg kedvezőbb előfizetéses konstrukcióban.

Azóta történt

  • A Blackberry Priv bearanyozhatja a mindennapokat...

    ...főleg akkor, ha a 24 karátos arannyal borított verziót választjuk. Az egyedi külsejű mobilt még egyedibbé tette egy vietnami cég, ami korábban már több mobilt és autóalkatrészt is beborított.

Előzmények

Hirdetés