MWC 2015: Itt az Acer Liquid Jade Z

Mindössze 110 grammot nyom az Acer új középkategóriás üdvöskéje, amely 199 eurós árához képest erős hardveres felhozatalt kapott. A Liquid Jade Z-t a négymagos, Cortex-A53-as MediaTek MT6732-es SoC hajtja meg a Mali-T760-as IGP-vel (bár ezt a helyszínen a gyártó nem erősítette meg), a RAM mérete 1 gigabájt. Az elérhető legnagyobb adatsebesség 150 Mbit/s 4G hálózaton. A kijelző képátlója öt hüvelyk, felbontása pedig 720 x 1280 pixel. Az IPS kijelzőt Gorilla Glass 3-as üveglap védi, alatta Zero Air Gap technológia felel az alacsonyabb tükröződésért.


[+]

Kamerafronton sem gyenge a Liquid Z, a hátlapra 13 megapixeles modul került F/1,8-as lencsével és az Acer Bright Magic szoftvertechnológiával megtámogatva. A ledes villanó sem maradt le. Az előlapi kamera 5 megapixeles, F/2,2-es fényértékű lencsével. A szálcsiszolt fémre hasonlító műanyag hátlap érzésre jó fogást biztosít.


[+]

A multimédiás hangszóró a hátlap alján fedezhető fel, stílusos kör alakú kivitelben. A hangminőségért DTS Studio Sound technológia felel. A 7,9 milliméter vékony készülék a kezünkben tényleg nagyon könnyűnek tűnt, a 2300 mAh-s akkumulátor mindenesetre kevés lehet az intenzív használat mellett. A 4.4.4-en alapuló rendszer felületi sebességével nem akadt gond, az év folyamán pedig az ígéretek szerint érkezik majd a lollipopos frissítés is.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Azóta történt

Hirdetés