MWC2011: olcsó Optimusok mutatkoztak be

Az MWC 2011 alkalmából az LG az új zászlóshajók (Optimus 3D, Optimus Pad és az LG 2X) mellett egész kosárra való szerényebb tudású telefont is elhozott Barcelonába. A készülékek között egész széria Optimus is van, ezek közül válogattunk.

Az LG Optimus Chat azon fiatalokat célozza meg, akiknek fontos az, hogy elérhető árú okostelefonjuk teljes QWERTY billentyűzettel is rendelkezzen. A 109 x 59 x 16,25 mm-es, 122 grammos jövevény kijelzője 2,8 inches, 320 x 240 pixel felbontású, 256 ezer színt megjeleníteni képes TFT, mellyel az androidos mezőny belépő modelljei közé tud bekerülni. A 3G képes Optimus Chat valószínűleg árával tud majd hódítani, a fiatalos külső pedig a divatos formákat keresőknél lehet nyerő. A készüléken 2.2-es Android fut, a hátlapon 3,2 megapixeles kamera teljesít szolgálatot.

LG Optimus Chat
LG Optimus Chat

Az Optimus ME szinte pontosan ugyanilyen tuással felszerelt darab, igaz itt a teljes billentyűzet nem szerepel a repertoárban. Formáját tekintve egy fokkal komolyabb, elegánsabb vonalat képvisel, így akár az üzletemberek körében is kedvező fogadtatásra találhat. Az Optimus ME 104 x 57,5 x 12,2 mm-es befoglaló méretei, 108 grammos tömege pedig könnyen sikeressé teheti az LG idei kínálatának legolcsóbb okostelefonját.

LG Optimus ME
LG Optimus ME

A várható árakról egyelőre semmilyen információt nem közölt a gyártó, a modellek még az első negyedévben érkeznek az ígéretek szerint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Hirdetés