MWC2013: Kezünkben az Acer Liquid Z2

Hirdetés

Az Acer idén inkább az alsó és a közép árkategóriát ostrolomja a telefonjaival, legalábbis a Mobile World Congress alapján erre tudtunk asszociálni. Az Acer Liquid Z2 a gyártó legolcsóbb újdonsága, a várható európai ár 99 euró, a magyarországi árról és a megjelenési dátumról nincs információnk.

A műanyag borítású telefon fekete és fehér színekben kerül piacra, az előlapon egy 3,5 hüvelykes képátlójú, 320 x 480 képpontos felbontású kijelző feszít. A 110 x 62,5 x 12,3 milliméteres méretekkel rendelkező telefon tömege 110 gramm, így a zsebet sem húzza a mobil. A hátlapi hangfalak SRS Sound hangzásjavítóval vannak felszerelve, így az átlagnál kissé jobban szól a telefon kihangosítva. Előlapi kamera nincs, a hátlapi fényképező 3 megapixeles.

A hátlap alatt egy Qualcomm Snapdragon MSM7227A lapka található, melyben egy 1 GHz órajelű processzor és egy Adreno 200 grafikus gyorsító lapul. Ezek mellett 512 MB RAM és 4 GB belső tárhely áll a felhasználók rendelkezésére, utóbbi microSD-kártyával bővíhető. A Liquid Z2-n Jelly Bean fut, melyen csak minimális változtatásokat eszközölt a gyártó. Érdekesség viszont, hogy a telefon átkapcsolható egy speciális módba, mely tradícionális, egyszerű mobil felülete kínál, ezzel megkönnyítve a feature phone-ról okostelefonra váltók dolgát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés