MWC2010: LG Mini - a legkisebb 3,2 hüveklyes

Az LG a barcelonai vásáron mutatta be az LG Air Sync szolgáltatását, amelyet az LG Minivel demonstráltak. Az Air Sync a cloud computingot használja a vezeték nélküli szinkronizáláshoz, a felületét pedig a lehető legjobban leegyszerűsítették. Ez azt jelenti, hogy a számítógép és a mobil közti távoli kapcsolat egy webhez kapcsolódó szerveren keresztül valósul meg, így például egy a pc-n tárolt fotó telefonunkra küldéséhez különösebb összeköttetési beállításra sincsen szükség.

Ugyanez az egyszerűség jellemzi az LG GD880 (LG Mini) külsejét is. A készülék 3,2 hüvelykes, 480x854 pixeles TFT érintőkijelzőjét üveg mögé tették, nagyjából ez el is foglalja az előlap egészét, fizikai gombok nem is kerültek a frontoldalra. A hátlapon látható 5 megapixeles, autofókuszos kamera videofelvételi képességgel is rendelkezik.

A 102 x 47.6 x 10.6 mm-es LG Mini mindössze 99 grammot nyom a mérlegen annak ellenére, hogy az oldalsó részeken gazdagon használtak fémet Koreában. Természetesen a HSPA, a GPS és a Bluetooth sem maradhatott ki. A készülék nem okostelefon, így a GPS leginkább a közösségi szolgáltatások használatakor jöhet majd jól, mivel a Facebook és a Twitter natív kliensként van jelen a telefonban.

A megjelenés márciusban várható, áráról egyelőre nincsen információnk. Alant egy rövid videó a telefonról, amit a helyszínen rögzítettünk:

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés