Mobilarena TV: Hallatja a hangját

Még a CES-en leplezte le a MediaPad M2 család legújabb tagját a Huawei, ami a bő három hónapja tesztelt MediaPad M2 8.0-nak a nagyobbik testvére. A 239,8 x 172,75 x 7,35 milliméteres készülék 10 hüvelykes IPS kijelzőjén 1200 x 1920 pixel bukkan fel, az egyedi fejlesztésű HiSilicon Kirin 930 chipset megbirkózik a feladattal, ahogy a nyolcmagos processzor, illetve a 3 gigabájt RAM sem vall szégyent, amikor a képernyő mellett az Android 5.1 operációs rendszert meg kell hajtania. A hátlapon egy átlagosnál nagyobb, 13 megapixel felbontású, f/2.0 rekestértékű kamera kapott helyet, a videochatelést az 5 megapixeles szenzor szolgálja ki.

A 6600 milliamperórás akkumulátor elvileg egy teljes munkanapig képes biztosítani az energiát, a Harman Kardonnal közösen fejlesztett hangrendszer pedig az átlagosnál minőségibb muzsikát ígér. Hogy mindebből mi igaz, mennyire éri meg az árát a kütyü, arról 18 órától bővebben is beszélgetni fogunk.

Azóta történt

  • Huawei MediaPad M2 10.0 - kvadrofon

    A kínaiak táblagépe a Harman Kardonnal közösen fejlesztett négy hangszórós kialakítása miatt marad emlékezetes, de más szempontból sem kell szégyenkeznie.

Előzmények

  • Huawei MediaPad M2 8.0 - hangzatos ajánlat

    Komoly előrelépés az M2 a Huawei táblagépes felhozatalában, és nemcsak a kijelzőfelbontás nagyobb vagy a rendszersebesség fürgébb, a sztereó hangszórók is tisztábban szólnak.

  • Mobilarena TV: Muzsikaszó 2 csatornából

    A Huawei MediaPad M2 roppant büszke sztereó hangszóróira és a Harman/Kardonnal való együttműködésre, úgyhogy a fémházas táblagépet mi is tüzetesen meghallgatjuk.

  • Huawei P8 - nekik nem 8

    Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.