Mobilarena TV: Muzsikaszó 2 csatornából

Nevéhez illően a multimédiás képességekre gyúrnak rá a Huawei MediaPad táblagépek, persze ettől még a tavalyi például összeszerelésből és üzemidőből is jelesre vizsgázott. Az M2 névre hallgató folytatás igyekszik továbbvinni ezeket a hagyományokat, miközben hardveresen növelte a csapásszámot, a kijelző pedig HD-ról Full HD-ra javult, hogy a mozizás is élményszámba menjen.

Este 6 órakor éppen ezért picivel több figyelmet fordítunk a zenés, videós és persze a játékképességekre, hiszen ez is beletartozik a multimédia kategóriába, az pedig érdekel bennünket is, hogy a HiSilicon Kirin 930 és a Mali-T628MP4 hogy birkózik meg ennyi képernyőpixellel.

Azóta történt

  • Huawei MediaPad M2 8.0 - hangzatos ajánlat

    Komoly előrelépés az M2 a Huawei táblagépes felhozatalában, és nemcsak a kijelzőfelbontás nagyobb vagy a rendszersebesség fürgébb, a sztereó hangszórók is tisztábban szólnak.

  • Mobilarena TV: Hallatja a hangját

    Mai műsorunkban a Huawei MediaPad M2 10.0-val foglalkozunk, melyet a jó öreg Kirin 930 lapka hajt meg, üzemideje kiváló, a hangzása szintén.

Előzmények

  • Huawei Mate S - az Erő nincs vele

    Nem minden Mate S született egyenlőnek: a nálunk járt, 32 gigabájtos változat Force Touch technológiával nem, villámgyors ujjlenyomat-olvasóval és optikai képstabilizátorral viszont fel lett vértezve.

  • Huawei MediaPad T1 8.0 LTE - 4G négy ezresért

    A Huawei új, 8 colos tabletje több szempontból nagyon jól sikerült, de vajon mennyire fognak minket kinevetni, ha egy ilyennel telefonálunk az utcán?

  • Huawei MediaPad M1 8.0 - M, mint mindenes

    Tablet, óriástelefon vagy médialejátszó? A Huawei szerint mindhárom. A tábla fémházzal, sztereó előlapi hangszóróval és LTE modemmel érkezik.