Megújul az iPod Touch

Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője szerint az Apple idén egy teljesen új alapokon nyugvó iPod Touch variáns bevezetésére készül, mely technikai paraméterei alapján valahol az iPhone 4 és az új iPhone között foglalhat helyet. Pletykák szerint az új készülék már 4 hüvelykes kijelzővel és kétmagos Apple A5 processzorral érkezik majd, ám üveg helyett továbbra is a fémes hátlapot részesíti előnyben. A legfrissebb beszámolók szerint az új változat hátoldalán a kamera alatt még egy kerek rés lesz látható, melynek pontos feladata egyelőre nem ismert. A Macotakara japán blog oldal alábbi látványterve egyelőre csak az előzetes pletykák beszámolóit követi, vagyis a szeptemberben debütáló végleges változat ettől jelentősen eltérhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Erős negyedévet zárt az Apple

    Az elemzői várakozásokhoz nem ér fel ugyan az Apple teljesítménye, de a 8,8 milliárd dolláros nettó nyeresége miatt így sem fognak panaszkodni a befektetők.

  • Új iPhone – NFC, LTE és 1 GB RAM?

    Pletykák szerint dizájn, műszaki paraméterek és szolgáltatások terén is komoly előrelépést ígér az Apple idei okostelefonja.

  • A Galaxy Tab nem iPad másolat!

    Az Egyesült Királyság bírósága szerint a Samsung nem sértett dizájnszabadalmat, melyet az Apple köteles a weboldalán és újságokban is közzé tenni.

  • Az első iPad prototípus

    Az Apple már a 2000-es évek elején megtervezte az első táblagépét, mely stíluselemeit tekintve le is fektette a mostani változat alapjait.

Hirdetés