Hirdetés

Megérkezett a ZTE Axon 7

Két hete már a ZTE vezérigazgatója is posztolt képet az új Axonról, így gyakorlatilag biztosra vehettük az érkezését, minden információt azonban nem tudtunk előre, többek között a pontos név is titokban állt egész mostanáig: ZTE Axon 7 lett az újdonság neve. Az óriásmobil 5,5 hüvelykes, QHD (azaz 1440 x 2560 pixel) felbontású AMOLED kijelzővel érkezik, a széleken enyhén lekerekedik (2.5D), védelméről pedig Gorilla Glass 4 gondoskodik.

Bemutatkozott a ZTE Axon 7 Bemutatkozott a ZTE Axon 7
[+]

A hardver felsőkategóriás: Qualcomm Snapdragon 820 dolgozik benne Adreno 530 grafikus gyorsítóval, 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájtos belső tárolóval, és mindez még csak a kezdet: érkezik a 6 gigabájt RAM-mal és 128 gigabájtos tárolóval szerelt kiadás is, ráadásul mindkét változat bővíthető microSD-vel. A Cat. 6-os LTE alapvetőnek vehető, a QuickCharge 3.0 is illik a 3140 mAh kapacitású akkumulátorhoz. A hátlapi kamerához tartozó szenzor a Samsung műhelyéből érkezik, 20 megapixeles, az f/1.8 apertúrájú lencséhez pedig optikai és szoftveres képstabilizálás, dupla ledes villanó illetve PDAF-autofókusz tartozik. Videós téren maximum 4K felbontás érhető el 30 fps sebesség mellett, az előlapi kamera érzékelője 8 megapixeles.

Bemutatkozik a ZTE Axon 7 Bemutatkozik a ZTE Axon 7
[+]

Zenei téren is komoly a felhozatal, AKM (Asahi Kasei Microdevices)-féle AK4490 DAC dolgozik benne, ami 32-bites és DSD-támogatással is bír, az előlapon pedig két darab hangszóró felel a sztereó hangzásért. A hátlapon ujjlenyomat-olvasó dolgozik, a kütyü alján pedig USB Type-C csatlakozó teljesít szolgálatot. A 151,8 x 75 x 8,7 milliméteres, 185 grammot nyomó készülékházzal szerelt mobil szürke és arany színekben válik elérhetővé, az árról és a pontos piacra kerülésről azonban nem esett szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés