Európába érkezett a ZTE Axon 7

Megjelent az európai Amazon oldalak kínálatában a ZTE igencsak ütősre sikeredett csúcskészüléke, az 5,5 hüvelykes QHD megjelenítővel felvértezett Axon 7. A phablet kiszereléstől függően 4 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájtos belső tárolóval, avagy 6 gigabájt RAM-mal és 128 gigabájtos tárhellyel vásárolható meg. Első körben a szűkösebb kiszerelés látogatott el az öreg kontinensre.

Bemutatkozik a ZTE Axon 7 Bemutatkozik a ZTE Axon 7
[+]

A fémházas, ujjlenyomat-olvasóval és sztereó hangszórókkal is felvértezett Axon 7 alapmodellje az Egyesült Királyságban 360 fontért tehető kosárba (138 ezer forint), míg az eurózónában 450 eurót kérnek el érte (172 ezer forint), írja a PhoneArena. A prémium felszereltségből a 20 megapixeles hátlapi kamera és a QuickCharge 3.0 kompatibilis, 3140 milliamperórás telep is kiveszi a részét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • Megérkezett a ZTE Axon 7

    A kínai gyártó leleplezte az új, felsőkategóriás mobilját, amibe jutott AMOLED kijelző, Snapdragon 820 lapka, 4 gigabájt RAM és ujjlenyomat-olvasó is.

  • A ZTE már készül az új Axon bemutatására

    Több forrásból is értesülhettünk már a Snapdragon 820 lapkával ellátott, QHD OLED kijelzős csúcsphabletről, most viszont a cég CEO-ja is közölt képet róla.

  • ZTE Axon Elite - termékpolitikai elit

    Az Axon sorozat jelen tagja egy kellemesen árazott zászlóshajó Snapdragon 810-es SoC-vel és három kamerával – kár, hogy itthon ez sem kapható hivatalosan.

Hirdetés