Megérkezett a Nokia sikermodelljének utódja

A Nokia egyik legsikeresebb modellje a 6230, illetve a 6230i. Még. Ám tegnap bemutatták az utódot, amely rögtön két verzióban készül: a 6233 a hagyományos, míg a 6234 a Vodafone számára készített telefon típusszáma. Ezzel a finn gyártó is beállt a sorba, amelyben azok a cégek találhatóak, ahol a különböző szolgáltatók számára kis mértékben eltérő készülékek látnak napvilágot.


Egyik szebb, mint a másik.

 

A két készülék hasonló paraméterekkel érkezik, csak a külső lesz más. A kijelző végre a modell piaci szegmensének megfelelő lett, ugyanis 240x320 pixel felbontású, ami azt is jelenti, hogy fizikailag is megnagyobbodott. Másik fontos újítás a 3G hálózatokkal való kompatibilitás. Bár második kamera nincs rajta, de a harmadik generációs szolgáltatásoknak csak töredéke a videótelefonálás, és biztosak vagyunk benne, hogy valamiféle tartozék felhasználásával erre is képessé tehető a két újdonság.

További örömteli lépés, hogy a finnek a jelek szerint szakítanak az MMC kártyákba vetett hittel, hiszen az új telefonok már microSD kártyával lesznek bővíthetőek, a hírek szerint maximum 2 gigabájtig. A fejlett multimédiás képességek sztereó hangszórók és Visual Radio képében materializálódnak. Az e-mail kliensben még spam szűrésére alkalmas kiegészítő is található, az akkumulátorról pedig úgy nyilatkoztak a Nokiánál, hogy két hetes készenléti idővel fogja felruházni a készülékeket. Úgy tűnik, hogy a 6230i méltó utódokat kapott, alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés