Hirdetés

LG blog: A gyártó válaszol (2. rész)

Az előzmények ide kattintva olvashatók el; jöjjön a folytatás.

Kérdés (deja vu): Az AT&T-nél szintén kapható egy érdekes telefon, az Expo ,amire projektort lehet csatolni, tervezik Európában piacra dobni, vagy mi mindig kimaradunk a tutiból?
Válasz: Az LG az Expo-t kizárólag az amerikai piacon vezette be, európai megjelenésére nem lehet számítani.

Kérdés (HÁ)Erősen fogy az idő az évből az állítólagos 20 készülék bejelentésére/bemutatására... Az eddigiek közül az én fantáziámat egyedül az 'ALOHA' mozgatta meg. Mikor várható?
Válasz: A készülék hazai megjelenéséről egyelőre nem tudunk információval szolgálni.

Kérdés (Norbi21)Nem érzik úgy, hogy rossz lóra tettek az olcsóbb, zárt rendszerű telefonok vonalának nagyfokú bővítésével, ahelyett, hogy jobban rámentek volna az okostelefon frontra? Ehhez kapcsolódik még a versenyképes felsőkategóriás okostelefon hiánya, de ezt már említettétek előttem is.
Válasz: Mindkét kategória kiemelt szerepet kap az LG-nél, ez hamarosan még jobban fog látszani a portfóliónkon is.

Kérdés (pampika)Lesz-e 2.2 a GT540-re? És várható-e bármilyen frissítés a GW620-ra? Mert eddig legalább ígérték az 1.6-ot (ami mondjuk már úgyszint régebbi), pedig egy remek kis telefon lehetne. És van is rá nagyjából működő 2.1 (zacpod rom), csak normális driver támogatás kéne.
Válasz: Az LG Optimus GT540 2.1-es frissítése október elejére várható, a 2.2-ről egyelőre nincs információnk. A GW620 1.6-os frissítéséről úgyszintén nem tudunk információval szolgálni, de amint érkezik a frissítés, értesítünk benneteket.

Kérdés (bobbyslocum)LG KP 260 telefonon, nincs billentyű ton hang, hívás közben. PL: ügyfélszolgálatot felhívom, és nem lehet ott navigálni a menük között, mert nem jönnek a ton hangok. Hol kell állítani? Előre is köszönöm.
Válasz: Az opciók menüben a DTMF bekapcsolásával tudod aktiválni.

Kérdés (jooker82)A 12 megapixeles Louvre meg fog jelenni hazánkban? És még egy kérdés: sikerült már átvenni a 3. helyet az LG-nek a gyártók között?
Válasz: A GC990 Louvre készülék nem került az európai piacra, így hazánkban sem vezetjük be. Jelenleg globális eladásokat tekintve a 3. helyen áll az LG, így a válaszunk igen, sikerült elérnünk a tervet. :)

Kérdés (démonlord)1. Várható-e az LG-től egy navigálásra is használható GPS program (S-Class kezelőfelületre), ami nem használ navigálás közben hálózati forgalmat? Ha igen akkor mikor, ha nem akkor miért nem? 2. Várható-e Magyarországom az Aréna utódja (LG9400 Maxx)? Ha igen akkor mikor, ha nem akkor miért?
Válasz: Az S-Class felület zárt rendszer, amely külsős programok telepítését nem engedi meg. Egy adatforgalmat nem igénylő szoftver kifejlesztése és implementálása jóval nagyobb energiát és költséget jelentene, mint amennyien ezeken a zárt rendszerű készülékeken kihasználják a navigációs szolgáltatásokat. Nem is beszélve a térképadatbázis frissen tartásáról, amelyre a mai ismereteink szerint továbbra is az internetes kapcsolat használata a legcélravezetőbb. A navigációt előnyben részesítő felhasználóink számára okostelefonokat ajánlunk, amelyekre külsős alkalmazások is telepíthetőek. Az LG9400 Maxx nem európai piacra szánt készülék, ezért nem várható sem hazai, sem európai bevezetése. De biztosak vagyunk abban, hogy az Arena kap majd olyan hasonló utódok a közeljövőben, amely a hazai piac számára is elérhető lesz.

Kérdés (Sianis)Is life good?
Válasz: Yes. Life's good. :)

Kérdés (Crydan)Lesz az Optimus-nak QWERTY billentyűzetes változata?
Válasz: A jövőben számos modellel fog gyarapodni az Optimus család, ezek között lesz QWERTY billentyűzetes is, úgyhogy a válasz igen.

Kérdés (pető bá'): Vannak nagyszerű készülékek, amiket csak a hírekben, neten látunk. Mi alapján válogatják ki, hogy melyik készüléket forgalmazzák hivatalosan Magyarországon is?.
Válasz: Az LG portfóliója nem globális, vannak külön Európára fejlesztett készülékek, és vannak külön Ázsiában vagy az Egyesült Államokban elérhető modellek. Az európai portfólióban szereplő készüléket a felhasználók igényei mellett az operátorok és viszonteladók igényei határozzák meg. Ezért is fordulhat elő, hogy bizonyos modellek Európa más országaiban kaphatók, Magyarországon pedig nem.

Kérdés (bbazsa5): Miért ilyen drága az LG GT500? És miért csak a T-Mobilnál kapható? Jah, és az LG a life's good-ot takarja?
Válasz: Az LG GT500 egy T-Mobile által dedikált készülék, így a készülék árát a szolgáltató határozza meg. A készülék szolgáltatótól független verziója az LG GT505, amely még kapható internetes viszonteladóknál. A Life's Good egyébként az LG márka szlogenje, de a név nem ebből jött.

Kérdés (huntenseN)A GT540 (Optimus) igen népszerű készülék lett. Mikorra várható a 2.1-es frissítés? Illetve 2.2-re van esély?  Más: A GT540et külföldön Swift néven is emlegetik, ez miért van? van valami különbség közöttük, vagy csak a név más? :)
Válasz: Az LG Optimus GT540 2.1-es frissítése október elején várható. Az LG-nél a telefonok általában kapnak egy munkanevet, mint a GT540 is. A Swift név GT540 munkaneve a fejlesztés során. Ezeket a neveket nem használjuk a készülék piacra kerülése után.

Bocha

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés