Lencsevégen a Vibe Z3 Pro?

Remek konstrukciójával, vékony képernyőkereteivel, jó kameráival és hosszú üzemidejével a Lenovo QHD-s phabletje elnyerte ajánlott plecsninket, a Vibe Z2 Pro emellett bizonyíték volt arra is, hogy a telefonjaival az ősszel hazánkba érkező gyártó bizony a csúcskategóriában is komoly tényezőnek számít. A GizChina most hozzájutott néhány fotóhoz és némi belső információhoz, ami a Vibe Z3 Pro érkezésére enged következtetni, méghozzá a márciusi MWC-s premierrel.

Érdekes hátlapi sávval érkezhet a Lenovo Z3 Pro

A fotókon látható Lenovo sajátos hátlappal lett felszerelve, amely egy fémes oldalcsík mellett talán üvegborítást kapott. Az oldalkeretek láthatóan fémből készültek, folytatva az előd remek összeszerelési tendenciáit. A GizChina forrása ismét QHD-s megjelenítőt vár, ezúttal azonban 5,5 hüvelyken, Snapdragon 810-es SoC-vel, 4 gigabájt RAM-mal, 64 gigabájtos belső tárolóval, 16 megapixeles hátlapi kamerával, 3400 mAh-s akkumulátorral és Android 5.0 Lollipoppal a fedélzeten. A képek alapján exponálógomb is került a szóban forgó eszköz oldalára, amit mi is igyekszünk majd megnyomkodni, amennyiben a barcelonai MWC-n valóban leleplezik a lencsevégre kapott eszközt.

Azóta történt

Előzmények

  • Lenovo Vibe X2 - négysávos országút

    A hathüvelykes Vibe Z2 Pro után egy kompakt méretű Lenovo csúcskészülék járt nálunk, amely rétegelt formatervével és remek rendszersebességével hívja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló

    Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.

  • Lenovo Vibe Z - jó nektek odaát

    Csúcsmodell ez is, de másképp. És ez a másság esetünkben sok-sok jó ötletet és hasznos extrát jelent, de mivel nem ide szánja a gyártó a masinát, ezért kompromisszumokat is kell kötni.

Hirdetés