Hirdetés

A Vibe Z2 Pro lollipopos frissítése is megindult

Kipróbáltuk, és tesztasztalunkon is remekelt a Lenovo hatalmas, elképesztően képernyő centrikus készüléke, a szemnek is kellemes Vibe Z2 Pro. Nem csak a rendszersebesség, hanem a kijelző, a kamera és a szoftveres csomag is rendben volt, és az év elején az is kiderült, hogy a rendszerfrissítések elmaradásától sem kell tartani, több lenovós készülék közül ugyanis a fémházas phablet is az 5.0-ra frissülő készülékek listáján volt.

A Lenovo Vibe Z2 Pro a piac egyik legjobb phabletje
Nagy képernyő vékony keretekkel - ez a Vibe Z2 Pro egyik erénye [+]

Indiában tette közzé először a Lenovo a Lollipop alapú Vibe UI verziót, amely 1,23 gigabájtos csomag keretében tölthető le OTA, azaz vezetékmentes hálózatokon keresztül. Azóta más régiókban is megjelent a lollipopos ROM, és a készülék magyar tulajdonosai között is akad olyan, aki hátrahagyta az Android kitkatos rendszert a némi Material Design stílussal felvértezett Android 5.0-s újításért. A közeljövőben minden bizonnyal a Vibe X2 lollipopos frissítése is elstartol.

Előzmények

  • Lencsevégen a Vibe Z3 Pro?

    A Lenovo QHD-s phabletjének folytatása bukhatott le a nemrég közzétett képeken, és némi ígértetes hardveres információ is kiszivárgott.

  • Lenovo Vibe X2 - négysávos országút

    A hathüvelykes Vibe Z2 Pro után egy kompakt méretű Lenovo csúcskészülék járt nálunk, amely rétegelt formatervével és remek rendszersebességével hívja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló

    Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.

  • Lebukott a Lenovo Vibe Z2 Pro mini

    A kínai gyártó hamarosan bejelentésre kerülő csúcsmodelljének valószínűleg egy kompakt változata is érkezni fog.

Hirdetés