Lencsevégre kapták a Huawei P9 Lite-ot

A tegnapi nap folyamán hivatalosan is lehullott a lepel a Leica támogatásával fejlesztett, dupla kamerával rendelkező Huawei P9-ről, valamint P9 Plusról. A termékcsalád azonban hamarosan új tagot kaphat, ugyanis hiába nem jelentették be, mégis fotók kerültek fel az internetre a későbbiekben valószínűleg P9 Lite néven debütáló eszközről.


[+]

A készülék előlapjára a hírek szerint egy 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző kerül, a képpontsűrűség így eléri a 423 ppi-t, ami egy elvileg középkategóriás mobilnál kimondottan jó értéknek számít. A hátlapon viszont komoly változás, hogy csak egy kamera lesz, ami 13 megapixeles képeket rögzít, sötétben egy ledes villanó segíti majd. Közvetlen szomszédságukba szerelik az ujjlenyomat-olvasót.


[+]

Egyelőre nincs információ arról, hogy milyen chipset lakozik majd a burkolat alatt, lehet, hogy Kirin, lehet, hogy Qualcomm megoldás lesz a befutó. Lesz elvileg 2 illetve 3 gigabájt RAM-mal szerelt változat, a 16 gigabájtos adattároló pedig microSD-vel lesz bővíthető.


[+]

A megjelenés pontos időpontja és a P9 Lite árazása még nem ismert, ám az okosak már tudják, hogy 3000 milliamperórás telep látja majd el energiával a mobilt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés