Lég- és folyadékhűtést is bevet a Nubia

A Nubia Red Magic 2 nem csak hardveresen zárkózik fel a szegmensben sztenderddé vált elvárásokhoz, de a most közzétett előzetes szerint a Red Magickel ellentétben sztereó hangszórót is kap. Vélhetően az előlapra. Ezt 3D sztereónak nevezi a gyártó marketingcsapata, illetve ígérnek valami 4D dolgot, ami shock vagy, ha csak az első írásjegyet nézzük, akkor earthquake, szóval valami játékélmény-fokozó okosság lesz, valószínűleg rezgéssel összekombinálva.

A Nubia gamer mobiljának új modellje valószínűleg mostanában fog bemutatkozni, áprilisban is valamivel a Xiaomi Black Shark után érkezett, viszont akkor még némi hardveres erőhátrányban, tekintve, hogy a konkurencia már akkor bevetette az idei szuperszettet. A Nubia Red Magic 2 viszont láthatóan már szintén Snapdragon 845-tel várható, illetve 10 GB operatív memóriával. Mindehhez nem csak folyadékhűtést szerelnek a készülékbe, de marad az elődmodell léghűtéses megoldása is. Érdeklődve várjuk, hogy idén is invitálják-e a konkurenciát a bemutatóra.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Nubia Red Magic

    Gamer okostelefon érkezik a kínai gyártótól. Az ára nem túlzó, viszont a tavalyi Snapdragon 835 alapjaira épül

  • Meghívta a Nubia a Razert és a Black Sharkot

    A közösségi oldalakon közzétett szívélyes meghívó a Nubia Red Magic bemutatójára kifejezetten a konkurens gyártóknak szól.

  • Bemutatkozott a Xiaomi gamer mobilja

    A Black Shark mindent bevet a játékélmény és a teljesítmény fokozására, ugyanakkor minden kötelező kört teljesít az aktuális trendeknek megfelelően. Folyadékhűtés van, B20 viszont nincs.

Hirdetés