Két hét múlva elstartolhat a Nokia táblagépe

Novemberben leplezte le androidos táblagépét a Nokia, nem kis meglepetést okozva, hogy máris visszatér az okoseszközök piacára, pedig még meg sem száradt a tinta a szerződésen, melynek értelmében a finnek mobilos részlege – beleértve a sikeres Lumia családot – a Microsoft kötelékébe került.

Alumínium borítással és sztereó hangszóróval érkezik a Nokia N1

A gyors újjászületés a Nokia N1 személyében történt meg, amely egy 7,9 hüvelykes, 1536 x 2048 pixeles képátlóval rendelkező készülék, amelyet a 64 bites Intel Atom Z3580 hajt a PowerVR G6430-as GPU és 2 gigabájt rendszermemória segítségével. A Tablet News értesülései szerint a Nokia meg sem várja a kínai újévet (voltak olyan utalások, miszerint az N1 a februári ünnep idején startolhat el) és egy január 7-ei bejelentés során, már aznap megvásárolható lesz a világ legnépesebb országában. A készülék várhatóan 65 ezer forintnak megfelelő jüanért lesz elvihető, ami elég jó ajánlatnak hangzik a fémházas készülékért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • MWC 2015: Kezünkben a Nokia N1

    A Foxconn által gyártott androidos táblagép Ázsiában már elstartolt, a Nokia munkatársa pedig erősen célzott arra, hogy valamikor az öreg kontinensen is kapható lesz.

  • Mobilarena TV: No ki a mai vendég?

    Megsúgjuk: nem egy személy, hanem egy táblagép. Egy androidos Nokia táblagép, mert 12 nappal az első Microsoft Lumia készülék bejelentése után a finnek egy ilyen kütyüvel válaszoltak.

Előzmények

Hirdetés