Hirdetés

Kerámiás változat is várható a Xiaomi Mi 6-ból

Egyre többet lehet hallani a Xiaomi Mi 5 utódjáról, ám a pletykák gyakran több kérdést vetnek fel, mint amennyit megválaszolnak. Nagyon valószínűnek tűnik, hogy kétféle rendszerchippel lehet majd megvásárolni a mobilt, a legolcsóbb változat MediaTek Helio X30-cal ketyeg, a drágábbak pedig megkapják a Qualcomm Snapdragon 835-öt. Állítólag a csúcsmodell két oldalt lekerekített kijelzővel és Mohs-skálán 8,5-ös szintű kerámia házzal érkezhet, ebben a változatban 4 helyett 6 GB RAM teljesíthet szolgálatot.


A Mi Mix anyaghasználata rendkívül minőségi hatást kelt[+]

Valószínű, hogy 12 megapixeles Sony IMX362-alapú kamerára számíthatunk Android 7.0 Nougat rendszerrel, 3000 mAh-környéki akkumulátorral, az igazán drága változatok pedig akár 256 gigabájtos belső tárolóval is futhatnak, bizonyára nem a leglassabb fajtából.  A kérdés jelenleg főleg az, hogy mindezt mikor kaphatjuk meg, a Samsung áprilisi Galaxy S8-premierje előtt ugyanis várhatóan nem kerül forgalomba az új Snapdragon, szóval ha elhisszük a februári bemutatót, akkor legfeljebb a MediaTek chippel szerelt alapmodellben bízhatunk.

A Mi Mix után a Mi Note 2 került tesztasztalunkra
Korábbi pletykák szerint így nézhet ki a Xiaomi Mi 6, csak kisebb képátlóval. A fotón a Mi Note 2 látható. [+]

Összességében három változatra számíthatunk, az alapváltozat 84 ezer forintnak megfelelő kínai jüanba fog kerülni kinn, ezért pedig a sík kijelzős, 4 gigabájt rendszermemóriával szerelt példányt megvenni. Hasonló konstrukcióban, de Snapdragon 835-tel jöhet a közepes megoldás, aminek kialakítása még hagyományosnak mondható, ugyanakkor.kinn sem lesz olcsóbb 100 ezer forintnál. A Mi Note 2-höz hasonló kijelzőjű, kerámia burkolatú, 6 GB RAM-os csúcsmodell kinn sem lesz olcsó, de a 125 ezer forintos árcímke még mindig nem hangzik rosszul ezért a kombinációért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés