Kémfotón a Lumia 1330?

Múlt héten a Microsoft közzé tett egy sejtelmes készülékfotót november 11-ei dátumozással, ami alapján sokan úgy vélték, hogy kedden, azaz holnap egy vagy több új Lumia készülék érkezhet, Nokia helyett immáron a redmondiak logójával ellátva. Az egyik szóban forgó készülék állítólag a belépőszintű Lumia 535, egy weibós fotón ugyanakkor felbukkant még egy Microsoft feliratos mobil, méghozzá a phablet kategóriából.

Ilyen lehet a Microsoft Lumia 1330

Az említett mobiltelefon középen szúrható ki, a Lumia 1520 mellett, és az is észrevehető a lekerekített sarkú készüléket tüzetesebben megvizsgálva, hogy a Nokia helyett már Microsoft felirat és logó szerepel a hátlapon. Éppen azért sokan úgy vélik, hogy a készülék a Lumia 1320 folytatása, az 1330 lehet, érdemes azonban a hátralévő egy napot és a Microsoft eseményét megvárni, mielőtt bármit tényszerűen kijelentenénk.

Azóta történt

Előzmények

  • Nokia Lumia 1320 - visszafogott óriás

    A finn gyártó közelmúltban bemutatott készüléke a 1520 gyengébb változata, ám ettől még nagyon jól használható, hatalmas képernyővel rendelkezik, és nagyon gyors is.

  • Nokia Lumia 525 - RAM-bó’ jobb, mint Rambo

    Frissült a legolcsóbb Lumia, az 525-ös azonban nem sokban tér el elődjétől, viszont továbbra is jó áron kelleti magát, ez is lesz olyan sikeres, mint az 520-as.

  • Nokia Lumia 1520 - ablak-zsiráf

    Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.

Hirdetés