Újabb termékvonallal készül a Nokia

Hirdetés

A mobiltelefonos részleg Microsoft részére történő átadásával a Nokia végleg megszabadult az évek óta veszteségesen üzemelő részlegétől, melyet követően a Lumia sorozat az amerikai szoftverórás égisze alatt, saját nevén fut tovább. A Nokia kedvelői számára jó hír lehet, hogy a márkanév rövidesen újra visszatér a boltok polcaira, igaz, egy teljesen más szegmensben.

A vállalat hivatalos beharangozó képéből leginkább valamilyen multimédiás, streaming televíziós, esetleg lakás-automatizálási termékre lehet számítani, mely még ma bemutatásra kerül. Rajeev Suri, a Nokia vezérigazgatója a kiskereskedelmi piacra való visszatérés kapcsán ismét megerősítette, hogy cége nem kíván telefonok fejlesztésével foglalkozni. Könnyen lehet persze, hogy a hivatalos kommunikáció a 2015 december 31-ig vállalt tilalom miatt nem is nagyon mondhat mást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Előzmények

  • Kémfotón a Lumia 1330?

    Holnap a Microsoft vélhetőleg bejelent egy vagy több saját logóval ellátott Lumia készüléket. Az egyik közülük a Lumia 1320-as phablet folytatása lehet.

  • Nem lesz több Nokia okostelefon

    A Microsoft a vártnál sokkal korábban válik meg a finn vállalat márkanevétől a Windows Phone platform köré épülő Lumia sorozatán.

  • Nokia Lumia 735 - maga felé hajlik a keze

    A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.

Hirdetés