Hirdetés

Június 2-án rajtol a WWDC 2014

Az Apple, szokásaihoz híven, idén is megrendezi fejlesztői konferenciáját, melynek a San Francisco városában található Moscone Center ad otthont. A WWDC névre keresztelt eseményei eddig az almás vállalat legújabb operációs rendszereiről szóltak, ami valószínűleg idén sem lesz másképpen. A cég általi sajtóközlemény megjelölte a pontos dátumot, az idei konferencia június 2-án kezdődik, és június 6-án zárul majd. Mivel az elmúlt évben 3 perc alatt elfogyottak a jegyek, az Apple módosított a jelentkezési rendszeren. Az érdeklődők helyi idő szerint április 7-én 10 óráig adhatják be jelentkezéseiket az eseményre, majd egy számítógép véletlenszerűen sorsol, hogy kik lesznek a szerencsés résztvevők. A WWDC 2014 fő témája ezúttal is a legújabb mobil és számítógépes operációs rendszer lesz majd, így remélhetőleg több információhoz jutunk az iOS 8 kapcsán, illetve kiderül, várhatunk-e nagyobb volumenű vérfrissítést az OS X esetén.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

  • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

    Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Hirdetés